|
Ќе ве молам некој да ми го објасни ова |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
иииии
го натема ѓаолот |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
натема го натема а за мене така а добро , добро ... ке виите вие.....женишта
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
be happy, be cool, make good and maybe u I WILL dance with the DEVIL
колку само ми се погоди потписов твој |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
потписот се погодил...али имај предвид дек денсањето сс мен мож бит врло неугодно
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Postoi i druga verzija na ovaa rechenica....''Najubavite parfemi se spakuvani vo mali shishenca'',ama kaj tebe dobienata SMS bila vo negativna konotacija napishana....
Da ne si razocharal ti nekoja devojka?
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
aleksandar11
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ovaa poraka mi e od bivsata zenska pa mozebi se e razocarala nesto nemam pojma sto moze da bide i sto misli so taa recenica zatoa ve prasuvam vas |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti isprakja poraka vo zaviena forma....ti si ''otrovot'' za nea,si ja povredil na nekoj nachin
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
aleksandar11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa neka mi kaze direkno a ne vaka vo zaviena forma pa de se mislam jas sto e rabotata ;) |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega kazi i deka ja sfati poentata.
|
||
|
||
aleksandar11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poentata ne ja svtaiv bidejki site razlicni raboti kazuvaat,sekoj go sfaka razlicno najubavo nejze da ja prasam ama kako Изменето од aleksandar11 - 24.Јануари.2010 во 18:42 |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zemi go telefonot i reshi ja zagatkata so nejzina pomosh
|
||
|
||
aleksandar11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm.... da mozev da i se javam nemam nikakov kontakt so nea veke 3 meseci a ne pa da i se javuvam |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Interesno.....3 meseci nemash kontakt nikakov,a vchera si ja otvoril temava,isprovociran od nejzinata SMS.....
To mora da je ljubav
|
||
|
||
aleksandar11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sms porakata mi ja prati pred dva dena zatoa i jas se zacudiv po tolku vreme sto nemav kontakt so nea i naednas mi praka sms i sega me interesira so kakva cel e taa sms dobra ili losa |
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |