|
Ќе ве молам некој да ми го објасни ова |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
aleksandar11
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Јануари.2010 во 21:16 |
|
Здраво Ќе ве молам ако некој знае што смисла има оваа реченица: Најсилите отрови секогаш се чуваат во најмалите шишенца Mи ја пратиа по смс а не знам со која цел е напишана. Поздрав |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова мислам дека треба да сфати сериозно..
тој што ти го пратил сигурно има на ум нешто со тебе поврзано и тоа лошо... ништо не земај од никого, не дели ништо, пази се најдобро што можеш |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam
Mislam deka bi znachelo nesho kako, namala sitnica, najmogu BI mozela da ti nashetei, taka neshto, vo toj smisol... Pa prashaj go toj shto ti ja pratil porakata |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
aleksandar11
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
инаку пораката е од мојта бивша женска заборавив да напишам во горниот пост |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa...neznam...Prashaj ja. Vaka nishto ne pravish. Neznam kakov odnos imash so tipkata, ali sigurno neshto namerava... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со оваа реченица всушност некој сака да ти каже дека без разлика колку од надвор нештата ни изгледаат визулено малечки и сметаме дека се безопасни и дека не ние сме посилни од нив - сепак во нив има нешто што може да ни ја одземе силата и можат на некој начин да не` победат. Велиш женска ти ова ти го пратила Мене ми е сомнително |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова е јасно малечка е ама техничарка |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А вие знаете што се случи на крајот од Ромео енд Џулиет
|
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
батец ти си волк во овча кожа...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
литиум е волчица бре.. нешо си испобркал
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од каде јас тоа |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од тарот карти
|
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од пивото ке да е... која литиум бре???
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazii deka tvojot nego sobira u malo sise tuku u kanta od polikolor go cuvas
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |