|
Вашиот перфектен партнер,како би изгледал |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам што да правам, па ај да ќе смислувам...
-Убава насмевка. -Висок. -Малку мускули (не ептен набилдан како балони да има). -Со поинаков стил. -Да нема долга коса. -Да внимава на изгледот, ама не премногу. -Да знае да се понаша со женски. -Да биде добар другар. -Да сака деца. -Да не биде “дигнат“. -Да има ок манири -Да има добра смисла за хумор. -Да знае да свири нешто (не е обавезно али...по можност гитара, на тоа се топам) Изменето од tiggy_sparrow - 21.Јануари.2010 во 21:36 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо значи...
кај тигаров немам шанси .... Само гитарата и уште малку.... А каков ти е бе тој друг стиллл.... кремче со бледи фармерки???? пс: тиги, се зезам бе .... да не речиш овај ова-она Изменето од volkswagen - 22.Јануари.2010 во 21:47 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
перфектно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaaaaaaaaa bi izgledal fenomenalno.........
kako fizicki taka i psihicki |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
110-50-100
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Перфектен, совршен, идеален ... нема .... исто како што не сум ни јас...
Но би сакала да има добра душа, срце во ќе има место за многу
љубов..... да знае да ме насмее кога сум тажна... да знае да се радува
со мене.... да има почит... кон мене, и кога ќе имаме различни мислења
околу нешто......да е вреден трудољубив .... не мора да е убав многу или богат..... богатството се печали, а убавината на душата е најважна.......ех и за крај.... да биде романтичен....
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesna tema... ova mu doagja nesto kako "guide"... manual
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доболно ќе биде да ми пушта 2 напред за лудориите кои ми произлегуваат...............и повеќе да бужидам оставена сама на себе
не барам ништо кај него |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овај одговор многу ме бендиса од колешкава Замислена.
Истото и јас би го наведол од машки аспект мој.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не ме дави со глупости од стилот “ кај беше , што правеше и слично “ кога ме нема неколку денови ................
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хаххаххаа
неколку денови добра е не се губиш |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
феминистке една
|
|
vesnicc
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga bev leprsava curica imav dolg spisok,no sega gledam deka edna rabota ja ima i sega i togas: da znae da me ljubi..
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А уште има такви што се во потрага по совршенство односно совршен партнер?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |