![]() |
|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Автор | |
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ние никогаш не сме биле пар, добар пар Знам ти никогаш не си посакал ваков крај Сега малку е смешно, да зборуваш сешто Нема потреба да се извинуваш Не ми дошло до никој, не, а најмалку до тебе Ти оди од овде, имаш ти некоја, зар не? Ме знаеш мене, многу лесно ќе се снајдам Ист како тебе, дури јас друг ќе најдам Ти не ми вредиш, добро знам јас каков си Што и да кажеш, бејби, ти за се си крив Можеби мислиш јас ќе патам, но се лажеш ти знај Го чекам јас овој крај... ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Zeljko Joksimovic - Zena za sva vremena
I opet sam tu gledam je kako bledi zaticem se kako mislim na tudje i smeta mi sve, ono sto nikad nije cak i kad kazem 'volim te' I opet sam tu jasno je sta mi sledi i opirem se, ali malo sta vredi jer se ljubav, ljubav predaje REF. A ti si zena za sva vremena ti si k'o stvorena za ljubav i topao dom A ti si zena za sva vremena ti si k'o stvorena za srecu ali ne sa mnom Al' nisi kriva ti al' nisi kriva ti sto takav sam... Ja opet sam tu na kraju jedne price i cinim sve da si sto vise sama i svaka od njih jedna na drugu lice i uvek na kraju stojim sam REF. A ti si zena za sva vremena ti si k'o stvorena za ljubav i topao dom A ti si zena za sva vremena ti si k'o stvorena za srecu ali ne sa mnom Al' nisi kriva ti al' nisi kriva ti sto takav sam... A ti si zena za sva vremena ti si k'o stvorena za ljubav i topao dom A ti si zena za sva vremena ti si k'o stvorena za srecu ali ne sa mnom Al' nisi kriva ti znaj, nisi kriva ti sto takav sam... |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Kolku mi znacis ,ti mene sonot mi go vrati
Eksplozija vo mojte gradi Srcevo moe dobro sfati kolku mi znacis ![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Поклони ми ги твоите очи и нивниот топол сјај, поклони ми уште нешто: својата вечна прегратка. Поклони ми ги твоите меки усни и двата топли збора те сакам!
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Tose Proeski - Jos uvijek sanjam da smo zajedno
Odkad te nema ne mogu budan biti
Jer sve što želim u tome budeš i ti Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju. Ti si početak i kraj, to si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam. Još uvijek sanjam da smo zajedno K`o nekad davno ti i ja Al` jutro svaki put mi pokvari Tu slatku prevaru iz sna. Još uvijek sajam da smo zajedno I da je sve k`o prvi put Al` jutro nosi golu istinu Da sve je bilo uzalud. Otkad te nema, nema ni pola mene Jer sve u meni od toga dana vene Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju. Ti si početak i kraj, to si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam. Još uvijek sanjam da smo zajedno K`o nekad davno ti i ja Al` jutro svaki put mi pokvari Tu slatku prevaru iz sna. Još uvijek sajam da smo zajedno I da je sve k`o prvi put Al` jutro nosi golu istinu Da sve je bilo uzalud. |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
MySelfme ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Angels- Robbie Williams
Oliver Dragojevic Sta to bjese ljubav i tko sam ja da ti sudim Vlado Janevski od ovoj den ![]() |
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
![]() |
|
Има ли ден да не помислам на тебе, Има ли нок да не зборувам сам со себе? Патишта, планини Не би ме спречиле да те видам, и да помине време не би те заборавил тебе! Се насмевнувам и продолжувам да ти кажувам
Колку те посакувам, Ко сонце по дождот доаѓа, Со никој не би ја делел Твојата прегратка! Колку те посакувам, Немам ни зборови, Барем да знам Ме мислиш ли, кажи ми...
Ниеден епитет не е рамен на твојот лик, Не ќе е насмевка да не повика со стил, Очи не ќе се, а да не хипнотизираат, Поглед преку прозорец да не го замаглува!
Колку те посакувам Ко сонце по дождот доаѓа, Со никој не би ја делел Твојата прегратка! Колку те посакувам Немам ни зборови, Барем да знам Ме мислиш ли, кажи ми... |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Dosta jas te slusav kako ti vo pravo si za se, a tvoj najgolem uspeh e sto sedis do mene! Dosta...umorna sum veke...!
(p.s. isfrustrirani stihovi posveteni na site tie sto me napnuvale i mi solele pamet a ne vredele ni denar, koga ke uspeat da postignat nesto vo zivotot-togas neka mi se javat, do togas se GOLA VODA ZA MENE a i za site) |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Boze angeli od nebo prati
Taa nema da se vrati Cuvaj ja od zlo Taa nema nikoj svoj Nema nikoj svoj Boze cuvaj ja od zlo |
|
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Every night in my dreams
I see you. I feel you. That is how I know you go on. Far across the distance And spaces between us You have come to show you go on. Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you're here in my heart And my heart will go on and on Love can touch us one time And last for a lifetime And never go till we're one Love was when I loved you One true time I hold to In my life we'll always go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you're here in my heart And my heart will go on and on There is some love that will not go away You're here, there's nothing I fear, And I know that my heart will go on We'll stay forever this way You are safe in my heart And my heart will go on and on овие стихови би и ги посветил специјално на тиги ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Срцка
![]() There comes Fenris' twin His jaws are open wide The serpent rises from the waves Jormungandr twists and turns Mighty in his wrath The eyes are full of primal hate Thor! Odin's son Protector of mankind Ride to meet your fate Your destiny awaits Thor! Hlödyn's son Protector of mankind Ride to meet your fate Ragnarök awaits Vingtor rise to face The snake with hammer high At the edge of the world Bolts of lightning fills the air as Mjölnir does it's work the dreadfull serpent roars in pain... за тебе.. ![]() ![]() малце чуден текст... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
od amon amarth inaku falaaaaa ![]() Изменето од vlad0 - 01.Февруари.2010 во 20:35 |
|
![]() |
|
TOSE PROESKI & KAROLINA GOCEVA-NEMIR
Dali e docna nesto da smenam? Komu da kazam, baz tebe ne mozam. Svetot da sakas bi ti go kupil, gresev sto gresev, samo Bog bi me iskupil. Projde mnogu vreme Sama spijam, a me galat kopnezi. Uste te sakam tebe, ti si del od site moi molitvi. Ti si nemir sto me tera da se premislam, da veruvam vo ljubovta, da naucam da prostam zosto sekoj prostuva i barem ednaz se pokajuva. Eh da najdes nekoj povod ili pricina na polnoc da me razbudis, ce otkries vo oci deka bilo vistina sto velat deka pak ne zaljubiv. Dali e docna nesto da smenam? Komu da kazam, bez tebe ne mozam. Stom ce go spomnat tvoeto ime solzi se budat, ajde, dojdi, utesi me. Sakam da te vidam da te baknam, isto kako nekogas Cekam, tvoj ke bidam Zosto mislis, zosto ne se javljuvas? Ti si nemir sto me tera da se premislam, da veruvam vo ljubovta, da naucam da prostam zosto sekoj prostuva i barem ednaz se pokajuva. Eh da najdes nekoj povod ili pricina na polnoc da me razbudis, ce otkries vo oci deka bilo vistina sto velat deka pak ne zaljubiv. |
|
|
|
![]() |
|
TraksOuttt ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Zosto te sakam toa e dobro prasanje
Zarem ne uzivase vo naseto miluvanje Zarem ne gledas kakva si vo top forma Te dobiv tebe za sebe posle teska borba Kosa boja kako zlato vidi ja bato Kako mi se smeska koga odi po patot Cvekinata i se pokoruvaat sami Kako da cekori niz zvezdite mi fali Nasmevkata i e pomila od denot Posle nokta sto se budi od sonot Dolgi noze fantazija za oci Koga ja gledam kako da e zlocin Koga me pominuva tolku me vozbuduva Koga i zboruvam ne mi veruva Kolku e ubava samata da znae Sakam da kaze te sakam da priznae MCTraksOut-Zosto Ti Me Gledas |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |