![]() |
|
Најмажи во Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
се што е македонско е убаво и го двојам
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
јас сум најбогатиот човек, во секој град и село во македонија имам по една куќа.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
На кој филм го гледаше ова? ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
НАЈМАЖИ ВО МАКЕДОНИЈА!!!!
А ПО ШТО ЈА МЕРИТЕ МАШКОСТА??? ![]() |
|
![]() |
|
DOLNODUPENCE ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
dolnodupenite! tie se naj.
|
|
![]() |
|
Highlander969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Zarem ima mazi vo Makedonija? Jas ne sum sretnala nieden, site sto gi srekjavam imaat fasada na maz, ama ne se mazi. nekakva si bleda imitacija, gi biva samoz a sedenje vo kafani i kladilnici i prdenje pred televizoer.
|
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
se strkalalo tendzerce si nashlo kapace |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
MySelfme ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Bitno da e Makedonce
![]() |
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Ама од коj град?Кажи де.Немоj да се срамиш..........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MySelfme ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
E, dobro de...momce Tetovcance
![]() |
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
![]() |
|
lilyallen ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() Jas za makedonskite ne mozam da zboruvam mnogu, ama ima neshto vistina vo toa shto go veli "Well", chinam oti ohriganite se posebni. I tochno deka se malku mrzlivi, tatko mi ni chasha voda sam ne si zema. :) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |