![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 231232233234235 339> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само одбележувам.Пораките сепак значат некаква активност...........
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
не ме засега тоа ........ кој колку пораки има ........ важно да минува времето .................. |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Се замислив да ти кажамв вистина.Вероватно би биле пораките дупло................ Преди време Ла Филе имаше наjмногу.Сега си ти она е на второ место.Коj е на трето место?Како мислиш.................?
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
аууууууууу , кога станаа толку
![]() ![]() ![]() ![]() благодарам во секој случај
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]()
Имав во пpедвид 39 000 поpаки
![]() ![]() ![]() Изменето од емил - 23.Јануари.2010 во 12:10 |
||
![]() |
||
|
добар ден
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Добра ноќ
![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
|
Ке одам да си легнам.Доста за денес.
![]() |
||
![]() |
||
|
просто сакам да ти помогнем.ОК.Ако не сакаш твоja работа.
Што се случува во Романиja?Jа кажи...............
![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
A ne fala, ene ti go NA OKO... Mene ne cepkaj me...
![]() |
||
![]() |
||
|
Омаре постираj музика како мене ,пошто ке те караат.Ако незнаш как ке ти обjаснам
![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
mene mi smeta??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Па тоа и ви рече, дека ќе се најдете на иста бранова должина
![]() ![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 231232233234235 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |