|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Автор | ||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
molam??? , kakva zamena so zboras!!!! nema zamena SHE IS THE BEST, leleeeee abe oti ne ja poznavam |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
malce pozanimavaj se so humanitarna rabota,pa istakni se vo toa pa odi do Kamboga i.....moze ke se posrekis!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corporal^^, jas mislam deka redno e da se otkazes od Angelina, pa neli gledas deka e stara za tebe???
najdi mldo mesce |
||
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe se to vo red sfakam jas, ama vervaj ne se otkazvam nikogas od nea, so saka neka bidi mnogu si ja sakam, i ne ja davam, sa moz glupo e ova ali, koga sakas sakas neli?
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ednas vo crven krst dadov alista, t.e. pizami e sea mozi ke bidi nesto |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, ama zamisli si ako se pogodi deka ti bila nekoja dalecna bratucetka |
||
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leleeeeeeeeeeeee zamisli ej!!! wuuuuuuu pa ima nenormalno castenje da ima na forumot ej!! lele daj boze da e taka, vidi sa ako mi e bratucetka vervaj uste poubo ke e, ah zlatna usta imas girllce^^^ ah da e taka, odma stan ti kupvam
|
||
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
molim te angelce te molam ne klavaj sliki otiu mi ja krsat dusata ne mozam ad gledam od zal
|
||
|
||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corporal, aj ne se krij izlezi od slikava, znaeme deka stois zadnejze |
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lion prijatele koneco da te vidam na forumov by the way Corporal^^ trebalo do sega da odis kaj nekoja sto ke ti ja predvidi idinata ,pa moz ke ti kaze deka ke bidesh so Angelina |
||
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe brat aj sa da ne izlegvam apla da ne ja pisat po vesnici demek secret lover deka ima me svakas, pa pogotovo makedonce oti e odma po tabloidi ke ja napisat a nekam zal mi e |
||
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe bev mi kaza deka ke ja vidam samo ne mi kaza koga |
||
|
||
Стеве
Група Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemam zborovi...
|
||
Живеј го животот како што мораш,а не како што сакаш. - Џим Морисон
2 работи се бескрајни:вселената и човековата глупост,но за вселената не е сигурно. - Алберт Ајнштајн |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |