IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Анџелина Џоли.
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анџелина Џоли.

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 21>
Автор
Порака
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2006 во 20:47

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

ej Corporal^^ se otkaza li od Angelina?/  i najde li zamena????

molam??? , kakva zamena so zboras!!!! nema zamena SHE IS THE BEST, leleeeee abe oti ne ja poznavam

Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2006 во 20:52
malce pozanimavaj se so humanitarna rabota,pa istakni se vo toa pa odi do Kamboga i.....moze ke se posrekis!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2006 во 17:27
Corporal^^, jas mislam deka redno e da se otkazes od Angelina, pa neli gledas deka e stara za tebe???
najdi mldo mesce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2006 во 19:32
abe se to vo red sfakam jas, ama vervaj ne se otkazvam nikogas od nea, so saka neka bidi mnogu si ja sakam, i ne ja davam, sa moz glupo e ova ali, koga sakas sakas neli?
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2006 во 19:35

Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

malce pozanimavaj se so humanitarna rabota,pa istakni se vo toa pa odi do Kamboga i.....moze ke se posrekis!

ednas vo crven krst dadov alista, t.e. pizami e sea mozi ke bidi nesto

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 10:09
Originally posted by Corporal^^ Corporal^^ напиша:

abe se to vo red sfakam jas, ama vervaj ne se otkazvam nikogas od nea, so saka neka bidi mnogu si ja sakam, i ne ja davam, sa moz glupo e ova ali, koga sakas sakas neli?

da, ama zamisli si ako se pogodi deka ti bila nekoja dalecna bratucetka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 21:59
leleeeeeeeeeeeee zamisli ej!!! wuuuuuuu pa ima nenormalno castenje da ima na forumot ej!! lele daj boze da e taka, vidi sa ako mi e bratucetka vervaj uste poubo ke e, ah zlatna usta imas girllce^^^ ah da e taka, odma stan ti kupvam
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 22:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 22:11
molim te angelce te molam ne klavaj sliki otiu mi ja krsat dusata ne mozam ad gledam od zal
Кон врв
Lion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 23:16

Corporal, aj ne se krij izlezi od slikava, znaeme deka stois zadnejze

don't smoke and fly, take a bike and ride
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2006 во 09:57
Originally posted by Lion Lion напиша:

Lion prijatele koneco da te vidam na forumov

by the way Corporal^^ trebalo do sega da odis kaj nekoja sto ke ti ja predvidi idinata ,pa moz ke ti kaze deka ke bidesh so Angelina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2006 во 19:47

abe brat aj sa da ne izlegvam apla da ne ja pisat po vesnici demek secret lover deka ima me svakas, pa pogotovo makedonce oti e odma po tabloidi ke ja napisat a nekam zal mi e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2006 во 19:48
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

Lion prijatele koneco da te vidam na forumov

by the way Corporal^^ trebalo do sega da odis kaj nekoja sto ke ti ja predvidi idinata ,pa moz ke ti kaze deka ke bidesh so Angelina

abe bev mi kaza deka ke ja vidam samo ne mi kaza koga
Кон врв
Стеве Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2006
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Стеве Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2006 во 16:29
nemam zborovi...
Живеј го животот како што мораш,а не како што сакаш. - Џим Морисон
2 работи се бескрајни:вселената и човековата глупост,но за вселената не е сигурно. - Алберт Ајнштајн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.