|
Сител тв |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сител го доби Големиот Брат, во замена за Големиот Вучич ....
|
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сител го доби Големиот Брат, во замена за Големиот Вучич .
LOS POTEG |
|
litere
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sitel....a1....kanal 5.... katastrofa nemaat nikakva programa samo gluposti... politicki nakloneti se site 3 nacionalni tv
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ГО сакам сител заради вршење на директен пренос од натпреварите што се играат(Англиска премиер лига).
|
|
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Англиска Премиер лига, да. Добро им е тоа... Иначе ова другиве ствари.... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno" sitel" e najdobrata tv vo makedonija, nudi razlicen izbor za gledacite sekoja cest za sitel tv
|
|
Dorian_22
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ауф, ти мор чупе да не си Снешка Велкова од Бекстејџ па шо толку ја фалиш сител?...Иначе, мука ми е од Сител и А1 - најсељачки телевизии со турско индиски серии + драган вучич :))) најкултурни и достојни за гледање Канал Пет и Алфа. Поздрав :) |
|
mamba
Сениор Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobra televizija sitel so naj negativna programa i zato se zakon
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sitel televizija e ok televizija samo treba da prestanat da se prepukvat so a1 zaradi serite ednite pokasno drugite porano gi davat smaceno nie od takvi serii bandini ova ona daj nesto interesno neka dat da gleda narodot
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SRANJE KAK0 I SITE TV VO MK SE POLITICKI TAJKUSKI I AMATERSKI NA CELO SO JAVNIOT NI SERVIS.VO MK NEMA NI T O TV.ZA ZAL KAKO NE GO SVAKATE TOA.NI P OD PROGAMA I NI P OD PRODUKCIJA NI K OD KADAR NI T OD TEHIKA NI P OD PROSTORII NI S OD STUDIO NI S OD SVETLO I TAKA NATAKA.
Изменето од ARTE - 30.Јуни.2010 во 07:04 |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште Миленко им фали па да бидат комплетна телевизија. Ми недостасуваат репортажите на Сител за Газда Зинго. Изгледа им заспива на микрофон.
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не сум имала некое посебно мислење за Сител.скоро секогаш тв-то ми е уклучено на странски канал, а ретко на нашиве.сител, како и др наши тв-куќи ме нервира ради индиско-турските-шпански серии, ама то ти е, нјама избор...
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Kali - 12.Октомври.2010 во 14:22 |
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досадни се, србомани.Само српски филмој дават газ му мајчин.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |