![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 810811812813814 1006> |
Автор | |||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
||
neimari = graditeli
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|||
![]() |
|||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
||
ti blagodaram mimicria
![]() ![]() |
|||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|||
![]() |
|||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
||
zash losho ke ni bide vo mavrovo
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
![]() i toa vaka......ke setame ali nema da se otkrieme koj sme sto sme...hehehe..i opa, site na pijacka!!!
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
trgnuvanje vo 08:00 od DRVODEKOR-bivshi.... |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
mimic...pointeresno da bide!!!
znaete deka porano pravevme druzba od forum i pieveme kafinja.....?
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
i taka kako sto e redot......KANDIDATI - JOK!!!!
![]() a bas pocnav da go spremam avtobusot...
![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
a ja kaj da ve cekam a
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
od 2000 god. pa navamy, imav sreka da komuniciram so stranci.
I normalno posle tolku dolg period, doaga do zabelezuvanje na razlikata megu nas i ostanatite luge - strancite. edna od razlikite e vo komunikacijata!!!!!!
luge, bre....oni komuniciraat!!!! a nie povedeni od razni gluposti i izmisleni opteretuvanja, komuniciranjeto ni e svedeno samo na bezvezno trosenje vreme, i komunikacija na nisko nivo..koja ne vodi nikade, za zal...
i sega sto? - nema mavrovo, nema kafinja, nema gluposti, nema dobra komunikacija...a spored mene, toa vodi do zatvorenost, otuguvanje, koi pak si imaat svoi posledici....
![]() P.S...........a? Изменето од trucker - 22.Јануари.2010 во 11:15 |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
posle straza na krivinata.....
![]() ![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
Komuniciraat??
Sakas da kazes ko prazni ljusturi se i samo toa im ostanuva.. nemaa custva, nemaat ljubov... nisto nemaat ... cak i ona "I love you" im e kazano radi reda... ne veruvam deka se podobri od nas .... VO NISTO!!
|
|||
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
добро утро на сите .........
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 810811812813814 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |