IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Ламбе Алабакоски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ламбе Алабакоски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
Автор
Порака
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 23:45
Originally posted by kiki1005 kiki1005 напиша:

По глуп чоек од него немам сретнато

,..и јас по глуп од тебе,..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
kiki1005 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Ноември.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiki1005 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 16:03
Originally posted by Командантица Командантица напиша:

Бејбо овде зборуваме за Ламбе а не за мене и тебе.
Кон врв
mistake Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2009
Поени: 8613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 18:01

.

Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 19:06
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 19:49
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

типот е тешко арогантен верујте ми.

Не е.

aj te molam
go imam videno kako se ponasa na scena i kako se ponasa zad scena zatoa ne mi kazuj
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 23:45
Originally posted by kiki1005 kiki1005 напиша:

Originally posted by Командантица Командантица напиша:

Бејбо овде зборуваме за Ламбе а не за мене и тебе.

нема везе,..јас кажав    ..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2010 во 10:12

Во традиционалното фрлање за Водици во родното Љубојно, Ламбе прв го извади крстот од реката Брајчина

На традиционалното фрлање на крстот на големиот празник Водици, Ламбе Алабаковски го фати крстот во реката Брајчина.

Со тоа Ламбе станува кум следната година за Водици во родното Љубојно.

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2010 во 12:31
Не го сакам.
Не ми се допаѓаат неговите песни.
А и не ми се допаѓа самиот он.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
dimigor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2009
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimigor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2010 во 19:51
Оваа ми е најомилена од Ламбе!
Ламбе Алабаковски - Да не те љубев
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2010 во 19:38
super dete e Lambe да
Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2010 во 19:42
супер е ламбе
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2010 во 08:53
Ламбе избран за хуманист на годината

Ламбе Алабаковски е избран за хуманист на годината поради своите хумани активности во 2009 година.

Како што соопшти М2 Продукција, Алабаковски е долгогодишен и активен член на хуманитарната организација „Милостивиот Самарјанин“.

Минатиот викенд на свеченото доделување на наградите во Битола, претседателот на здружението, митрополитот Австралиски и Новозеландски г. Петар, на Ламбе и на останатите заслужни членови им додели благодарници за хуманите активности во 2009 година.

Ламбе одржа голем хуманитарен концерт во Универзалната сала во Скопје на 28 ноември 2009 година, а сите собрани средства од влезниците беа донирани за обнова на опожарениот Бигорски манастир „Св. Јован Крстител“.

Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 12:03
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
outlandish Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Мај.2010
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlandish Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 11:26
Барам 2 негови песни и Вие сте ми последната надежда :)
Od ljubov umiram
Zasekogas tvoj

Ќе сум Ви благодарна, ако ми помогнете.

Изменето од Анастеа - 15.Мај.2010 во 11:52
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 06:55
Лабме на меѓународниот „Балтик сонг фестивал“ во Шведска

Ексклузивецот на М2 Продукција Ламбе Алабаковски од денеска до 24 јули ќе учествува на меѓународниот „Балтик сонг фестивал“ во Карлсхам, Шведска.

Фестивалот се одржува традиционално секоја година во јули. Годинава ќе учествуваат пејачи и групи од Шведска, Полска, Италија, Русија, Исланд, Летонија, Ирска и Шпанија, соопштуваат од М2 Продукција.

Ламбе е единствениот пејач што доаѓа од балканските земји, а на фестивалот ќе отпее две песни од неговиот репертоар, специјално препеани на англиски јазик - „Да не те љубев“ и „Носете ме времиња“.

Минатата година на овој фестивал учествуваше ексклузивката на М2 Продукција Елена Ристеска.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,111 секунди.