|
Кабелски оператори? |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ENJOY BE FREE |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so titlovite mija prepolnija chashata!....ke gi batalam site....koga ima glup narod,...,neka gleda samo shareni sliki....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пази богати, закаснила плата, закаснила ја со плаќање а тие ножичките. Систем плати ама гледај јас што сервирам.
Примачот на услуги има обврска на време да плати, ама кабелскиот оператор нема ама баш никакви бидејки за сите неизвршени услуги се некој друг е крив. |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а јас не му имам платено 2 недели за интернет и не ми го исклучија
а за кабловска имам неколку месеци неплатени и си гледам без пари ТВ ке му платам кога тогаш.........за квалитетната услуга а дигиталната ТВ да не е подобра 1 ТВ 1 ресивер 3 ТВ 3 ресивери УПМ |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
претераа веќе, ги исклучија преводите (што и не ми смета толку), ми ги исклучија сите канали во продукција на Discovery (е ова и те како ме изнервира) и сликата често ми се губи повремено на сите канали ако нешто ме нервира, тоа е постојаното менување на каналите како што си сакаат и тоа што голем дел од програмите се украдени
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....se odnesuva na drzavnote institucii...ne na kabelskite.
...iako i tie se "mamu da im *****"...imaa cela godina da si "najdat" zakonski prevod....ama , ochigledno deka bile previshe zafateni so sobiranje na pari od glupiot narod,..pa, nemale vreme da se nafatat da preveduvaat.... Изменето од NRGMKD - 03.Март.2010 во 12:47 |
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај еве мене превод не ми треба, разбирам англиски, ама ме нервира што само 20% (дали и толку) од каналите на кабловската ми се истите они кои ги добивц кога се приклучив
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se site filmovi na angliski..a i obicno ne sakam da gledam film so zvuk, poubavo mi e nemski.. pobrzo zaspivam Sushtinata e deka plakjame za neshto koe ni go vetija, a ne go ispolnuvaat. Eve nekolku dena pola od kanalite gi nema ..Foxy niedna.. mizerija od koja nema izlez |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Македонија работат повеќе од 50 кабелски оператори. Голем дел од нив емитуваат програма на диво, забренети канали поради веќе платени авторски права. Ваквата состојба е распространета во главниот град но и во внатрешноста каде и нема некаква контрола......
..Нема превод...квалитетот е слаб....програмите се менуваат секојдневно а содржините..непостојани.... уште владее хаосот во кабловската тв.......
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а покрај ова и vh1 немам деновиве....
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem ushte im davate da ve *****?!
jas vekje eden pesec ima kako gi "skinav" ...i polesno se dishe! Изменето од NRGMKD - 05.Март.2010 во 00:46 |
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без хрватскиве телевизии
жива мизерија |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima htv na telekabel
|
|
vivi
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум на таа...туку ми фали нова, ртл
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |