IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Кабелски оператори?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кабелски оператори?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
Автор
Порака
busvek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај busvek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2010 во 23:51

ENJOY BE FREE
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2010 во 00:12
so titlovite mija prepolnija chashata!....ke gi batalam site....koga ima glup narod,...,neka gleda samo shareni sliki....
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2010 во 09:21
Пази богати, закаснила плата, закаснила ја со плаќање а тие ножичкителутина. Систем плати ама гледај јас што сервирам.
Примачот на услуги има обврска на време да плати, ама кабелскиот оператор нема ама баш никакви бидејки за сите неизвршени услуги се некој друг е крив.
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2010 во 15:32
а јас не му имам платено 2 недели за интернет и не ми го исклучија среќа

а за кабловска имам неколку месеци неплатени и си гледам без пари ТВ среќа

ке му платам кога тогаш.........за квалитетната услуга голема%20насмевка

а дигиталната ТВ да не е подобра збунетост

1 ТВ 1 ресивер

3 ТВ 3 ресивери

УПМ кубење%20коса
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2010 во 18:13

претераа веќе, ги исклучија преводите (што и не ми смета толку), ми ги исклучија сите канали во продукција на Discovery (е ова и те како ме изнервира) и сликата често ми се губи повремено на сите канали лутина

ако нешто ме нервира, тоа е постојаното менување на каналите како што си сакаат и тоа што голем дел од програмите се украдени
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2010 во 21:17
....se odnesuva na drzavnote institucii...ne na kabelskite.
...iako i tie se "mamu da im *****"...imaa cela godina da si "najdat" zakonski prevod....ama , ochigledno deka bile previshe zafateni so sobiranje na pari od glupiot narod,..pa, nemale vreme da se nafatat da preveduvaat....

Изменето од NRGMKD - 03.Март.2010 во 12:47
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2010 во 23:33
ај еве мене превод не ми треба, разбирам англиски, ама ме нервира што само 20% (дали и толку) од каналите на кабловската ми се истите они кои ги добивц кога се приклучив
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 19:07
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

ај еве мене превод не ми треба, разбирам англиски, ама ме нервира што само 20% (дали и толку) од каналите на кабловската ми се истите они кои ги добивц кога се приклучив

Ne se site filmovi na angliski..a i obicno ne sakam da gledam film so zvuk, poubavo mi e nemski..голема%20насмевка pobrzo zaspivamнамигнување
Sushtinata e deka plakjame za neshto koe ni go vetija, a ne go ispolnuvaat. Eve nekolku dena pola od kanalite gi nema ..Foxy niedna.. mizerija od koja nema izlezизненадување
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 09:05

Во Македонија работат повеќе од 50 кабелски оператори. Голем дел од нив емитуваат програма на диво, забренети канали поради веќе платени авторски права. Ваквата состојба е распространета во главниот град но и во внатрешноста каде и  нема некаква контрола......
..Нема превод...квалитетот е слаб....програмите се менуваат секојдневно а содржините..непостојани.... уште владее хаосот во кабловската тв.......

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 19:31
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

претераа веќе, ги исклучија преводите (што и не ми смета толку), ми ги исклучија сите канали во продукција на Discovery (е ова и те како ме изнервира) и сликата често ми се губи повремено на сите канали лутина

ако нешто ме нервира, тоа е постојаното менување на каналите како што си сакаат и тоа што голем дел од програмите се украдени

а покрај ова и vh1 немам деновиве.... лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 19:49
zarem ushte im davate da ve *****?!изненадување

jas vekje eden pesec ima kako gi "skinav" ...i polesno se dishe!задоволство

Изменето од NRGMKD - 05.Март.2010 во 00:46
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2013 во 20:50
Без хрватскиве телевизии лутина
жива мизерија
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2013 во 20:51
Originally posted by Schatzii7 Schatzii7 напиша:

Без хрватскиве телевизии лутина
жива мизерија

ima htv na telekabel трепкање
vivi
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2013 во 21:07
не сум на таа...туку ми фали нова, ртл тага
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.