|
Совршен Вид [моја e-книга] |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Боби Аврамоски
Нов член Регистриран: 29.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Септември.2009 во 00:06 |
|
Се надевам темата е во согласност со правилата, бидејќи се работи за бесплатен материјал, а веб страната која е наведена не е никакво спамирање или рекламирање и има повратен линк до idividi.com.mk
Конечно дојде и денот кога редно е јавно да ја објавам мојата прва, се надевам не и последна, книга. Пред околу 6 месеци решив да напишам една книга од областа за природната корекција на видот и еве ме сега, конечно го завршив делото вложувајќи голем труд во него. Бидејќи не сум доктор или здравствен професионалец книгата не претставува мое целосно оргинално дело, туку таа се состои од разни искуства и насобрани корисни информации за корекција на видот по природен пат составени во една целина, затоа најмалку што сакам е да бидам тужен поради мојот обид да им помогнам на луѓето. Книгата и сите дополнителни упатства се бесплатни, останува на вас добрата волја, трпението, решителноста, одговорноста и мотивацијата, а јас ви гарантирам дека ќе го добиете својот совршен вид повторно, ако го следите долунаведениот програм. Совршен Вид Информации:
Очите се неверојатни. Не е важно со кој очен "проблем" се соочувате, вашите очи секогаш ја задржуваат способноста да се излечат самите себеси. Вие може да гледате совршено.
Едноставно не е важно што не е во ред со вашите очи. Ако им дадете нега и поддршка каква што им е потребна, тие ЌЕ се излечат самите себеси. Совршениот вид е ваше право стекнато од самото раѓање. Симнете ја PDF верзијата Симнете ја DOC верзијата Се најдобро и со среќа!!! Сеуште сајтот и книгата се во БЕТА верзија затоа сите критики и предлози се добредојдени |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од anakin - 30.Септември.2009 во 21:18 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Боби Аврамоски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала man, многу ми значи твојата поддршка ;) |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Охх, пред некој ден осетив некое нарушување на видот на таблата во училиштето, во последно време можеби како резлутат на повеќето време што го минувам пред компјутер и ми заслабел видот, ова многу ќе помогне во здравјето на моите очи.
Браво само напред, супер е. |
||
Боби Аврамоски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очите се изложени на голем напор седејќи пред компјутер и зјапајќи во мониторот, затоа можни се нарушувања за видот надалеку. Ќе прочиташ таму во книгата зошто и колку е лошо тоа зјапање по мониторот со саати и како да се одбегне (Work Pause). Иначе фала за коментарот |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво, секоја чест!!!!
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
-Goldi
Сениор Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 750 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-Nadvoresni tela vo oko Vazno: -Vednas povikajte Brza pomos Simptomi: -posekotina ili modrica na okoto |
||
-----G O L D I------
|
||
-Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prva pomos: -ne pipajte i ne se obiduvajte da go otklonite nadvoresnoto telo od okoto -izmijte gi racete so voda i sapun -ne go vadete predmetot ako se naogja vo zenicata!!! -ako izleze predmetot na dolniot kapak isperete go so voda ili vnimatelno izvadete go so platneno cisto maramce so koe ke napravite cosest del -dokolku e predmetot na gorniot kapak,povlecete go kapakot napred -ako povredeniot ima bolki po vadenjeto na predmetot ili slabo gleda,prekrijte mu go prvo povredenoto oko so maramica, a potoa dvete so cista krpa koja vnimatelno ke ja fiksirate i nosete go vo najbliskata bolnica ako povredeniot e prenosliv. |
||
-----G O L D I------
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе може ли некој да ми објасни што е срабизам!?
Ве мооолам |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
-Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
страбизам?"Кривење на очите или страбизам е чест проблем, може да се јави од најрана возраст, а може да биде присутен и од раѓање. Во повеќето од случаите страбизмот се јавува и подоцна, во првите години од животот на детето. Ако родителите забележат кривење на очите, веднаш треба да консултираат очен лекар, а со рутински преглед во третата година од животот може да откријат одредени проблеми, па со навремено решавање ќе се превенира појавате на страбизам. Причините за појава на страбизам може да бидат поради нарушување во најраната фаза од развојот на очите - интраутерино, одредени нарушувања или слабост во подоцнежниот период по раѓањето, но и во првите години од животот." |
||
-----G O L D I------
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас ја имам таа ствар
Левото око поточно. Едно време праев вежби И сега сосем малку се криви, само кога гледам оддалеку. |
||
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф, тие очни вежби една недела едното око затворено привремено, другата недела другото око Па гледај секој ден 10 мин во тоа таму апаратот со сликички Па после се сменија сликичките, ставија небо со ѕвезди наместо циркус Како и да е, што порано одење на очен лекар - толку подобро ќе се открие за што се работи и побрзо да се почне со лечење. Чисто за информација, да не ја правете истата грешка како мене. |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од негде 3 год. ме однеле на очно, а ондак на 6-7 год. ги праев тие вежби. Меѓутоа не е комплетно решен проблемот. Ми викаат дека треба да носам очила. |
||
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што чекаш
Тиги, не си играј, за видот се работи. Ако ти рекол така очниот лекар - послушај! |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |