|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 8687888990 133> |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko Aurelie,Dante Aligieri,Edgar Alan Po....pitacot,politicarot...bogatiot,siromaviot...jas ili ti...SODOMA I GOMORA...go ziveeme vekot na VOLKOT...DOBREDOJDOVTE VO SVOJATA SAMOTIJA!!!
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Животот понекогаш не доведува во такво искушение, и предизвикува да заборавиме на се, па и на патот накај дома....
Постојат тие моменти кога минатото е далеку, а иднината, уште
подалеку....значи останува да постои само ....Денес....
|
|
Dianna
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto je zivot?
Toa e pravo filozofsko prasanje.Tao e edno od onie prasanja koi ako si gi postavis togas verojatno nema niti da go najdes odgovorot. Od filozofski aspekt, toa prasanje go stavam vo ist kos kako i prasanjeto za smislata na zivota.Kolku poveke ja baras, tolku si podaleku od nea.A koj ja baral sigurno ne ja nasol. I sto e zivotot? Pat do smrtta? Ili pat do zivotot? Ili samo son. |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
живот е вистина, која никогаш не е една првата е за себе, и таква, како сакаш да се видиш во огледатоло втората е за саканите, и таква, како сакаш да те видат на слика во нивниот албум третата е за останатите и таква која сакаш да ја заборават . живот е и лага, која никогаш не е една првата е за себе, и таква, која сакаш да ја заборавиш втората е за саканите и таква, која сакаш да биде неоткриена третата е за останатите, и таква да се гледа само на слика во нивниот албум . животот е чувство, кое никогаш не е едно првото е за себе, кое сакаш да го видиш на слика во својот албум второто е за саканите, и такво, какво сакаш да го видат во огледалото а третото е за останатите, и такво, какво сакаш да остане неоткриено |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
живтот е искушение низ маки ......... за поголемиот дел ......... додека за оној привилегираниот е искушение ама низ слатки маки
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakine, ova e navistina za nezaborav! Изменето од Messenger - 21.Јануари.2010 во 14:23 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
животот бил убав! барем така викаат, само не верувам дека тие што така викале , се од овие проатори.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Rebelde
Група Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е ГАДЕН. Повремено ни испраќа по некое убаво цвеќе (на некои дури и пластично) или ситна дрангулија што блеска.
Ете толку. |
|
Живот ли е, па да го опишеш!?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ti kazam mesi odvaj go sklepav
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Преживување , снајдисе па живеј
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot e isto kako da vozis kola bez navigacija .... ili si sam vo kolata ili ima poveke licnosi koi ti pomagaat da go vozis pravilniot pat, pred raskrsnici da se odlucuvas na koja strana da vozis, da ti kazat kade da skrenes itn, itn. ako vozis prebrzo i nesiurno mozes da pogines, no ako znaes kade da vozis brzo togas e kako da imas krilja i da letas
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Period niz koj sto treba da se borime da opstanime kolku sto mozeme poveke.........
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Rebelde
Група Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е заебанција на ваша сметка од страна на она вишо ама необјаснето суштество во кое верувате. Мнозина во Македонија го викаат Господ.
|
|
Живот ли е, па да го опишеш!?
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема несреќа е што животот започнува со младост а завршува со старост.
Животот би бил посовршен кога би почнувал со старост а би завршувал со младост... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 8687888990 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |