|
Бандини - индиска серија |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Јануари.2010 во 14:48 |
За прв пат во Македонија - индиска серија.
Oд вечерва во 19.40 часот на Сител телевизија
почнува индиската серија Бандини, базирана на вистински настан. Дали мислите дека серијата ќе привлече внимание со оглед на тоа дека за прв пат во Македонија се прикажува серија од Индија, серија во која се прикажани сите индиски обичаи, верувања, традиции, култура, музика ? Секоја поинаква серија, дали со поинаква содржина, од поинаква продукција, земја предизвикува голем интерес кај нас, така беше со Касандра, со Клон, па сега со турските серии. Серијата "БАНДИНИ" ја раскажува приказната за младата и сиромашна Санту која ќе биде продадена на Дарам Раџ, најбогатиот човек во Индија, сопственик на фабрика за дијаманти и голема палата. Санту ќе влезе во свет на предрасуди кои владеат од повисоките кон пониските касти. Како што се вели и во рекламата, серијава изобилува со раскош на бои, традиција, сјај, неверојатна музика и костимографија карактеристична за тој простор. Секоја епизода трае 30 минути.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi ima sto da se vidi vo smisol na kultura,tradicii...ama samata tema koja e obrabotena vo ovie maratonski serii e uzasna i me odbiva
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никад више, доста ми е и Шехерезада. Не започна како сапуница па “наседнав“, а се покажа дека не сум била во право.
А поготово па не би седнала да гледам индиска серија. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знае ли некој, колку епизоди има оваа Бандини ... ???
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bandini ima 270 epizodi.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic ne me privlece da ja gledam
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема да ја гледам...
А музиката е...пискава некако... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер, ако им тргне, сметајте дека ни следат уште 1000000000000 серии!
немојте ни случајно да сте помислиле да ја гледате
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попрво би отишла на патување низ Индија на 270 дена отколку да ја гледам Индиска сапуница.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смешки живи е...
Веѓите на глумиците се врв! |
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Врв е ко ќе ја слушнам рекламата, како одекнува
БАНДИНИи |
|
Eraserhead
Сениор Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnooogu dobra serija
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama prosta nacija....
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оххх љубов моја! Што ќе биде ако целото село дознае? Тогаш господарот ќе биде понижен!
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |