![]() |
|
Што ке правите кога ке се одлогирате од форумов?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 133> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke pijam chaj i ke gledam da go odzatnam ,,nosot,,..
![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
пак ќе со логирам за кратко, а сега заминувам на ручек
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ЌЕ ИЗЛЕЗАМ ДА ЗДУМАНАМ ЕДНА ЦИГАРА .............. или две ..........
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Ќе си сварам кафе
обожав кога си пијам на тераса,ако не ми е доволно ладно ќе си поседам Ова ќе ми биде како утринско на месечина ![]() Некој штотоку ме разбуди.......tnx ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Ќе учам, ама ич кеф немам...
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ke si svaram kakao i ke si kuliram ...
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Значи сварно појма немам...
Најверојатно ќе пијам сок, ќе јадам пуканки и ќе гледам филм ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ќе си легнам. Утре имам ран старт.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ke probam da pospijam
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Ќе земам ранецот и бегам на училиште....
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ќе гњурам во перниците ..........
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ja ke si odam doma
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
се вратив, а откако ќе се исклучам ќе учам ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ќе јадам бомбони
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |