![]() |
|
Хорор филмови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 78> |
Автор | ||||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
epten, mislam kroz prozor nekoj me gleda, pa ladno veterce osekam, pa do wc mi e strav da otidam... a be cvikam do koska
![]() |
||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||||
![]() |
||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|||
e pa isto i jas de ![]() posebno koga se tusiram ocekuvam nekoj da ja trgne zavesata i da me rasparce so nozot... ![]() |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||||
![]() |
||||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|||
ne bre, jas se mislam odozgora od tavan ke mi se spusti nesto
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||||
![]() |
||||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|||
epa za ralika od mimi i od my jas gledam i ne se plasham posle toa
|
||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||
![]() |
||||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|||
abe energy i amityville horror e baziran na vistinska slucka i iskreno koga zavrshi filmot ne mozev da zaspijam taa nokj ![]() |
||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||
![]() |
||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|||
amityville horror e mnogu dobar film.
A shuter toj poveke e strasen mislam od ovoj drugiot.. |
||||
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|||
Последниве излезени хорор филмови се живи глупости....
Хорор што ми се допадна One missed call.... |
||||
![]() |
||||
|||
epa ti kazav koga prvpat go gledav ne mozev da zaspijam, a shutter go nemam gledano |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
jas vo posledno vreme izgledav mnogu od koi imase i strasni i glupavi,
megutoa strasen film sto mi ostavi vpecatok e ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
доволно што сум тука па уште да гледам хорор ........ дупла доза
![]() |
||||
![]() |
||||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
|||
![]() СИРАЧЕ Ако некој има изглед на дете, не значи и дека биолошката возраста му е детска... Изменето од Majkl - 19.Јануари.2010 во 09:06 |
||||
![]() |
||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|||
И не баш би рекол некој хорор... |
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |