![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 340341342343344 680> |
Автор | ||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
не е ни чудно шо заборајв шо значи пошо не сум појден прилеп од дамна.. СП дали да седам уште или да цртам ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Капишем
![]() Абе се питам...зашто овој Владо ме вика ТаЈги!? ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
зошо како да те викам тиги?? |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сп... што ќе прават овие моиве форумџии кога ќе станам од комп.?
Уфф.... глупаво.... зш морам да станам ![]() Аман овај татко ми ![]() |
||
![]() |
||
|
абе маниму ја една и нема да станеш... сп нз шо да прам? |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
а, она ни е тигарче бе... ТИГИ ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Абе кај го удирам него... најмногу си го сакам од сите роднини ![]() Изменето од volkswagen - 18.Јануари.2010 во 22:02 |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
дал да викам на телефон или да си ќутам
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
сп утре како ќе биде?
![]() |
||
||
![]() |
||
|
СП како ќе станам во 6 среда, а сега станувам во 12 саат
![]() |
||
![]() |
||
|
Лелее Владо, иста ситуација и кај мене...
У 12, еден некад станувам, а сега наеднаш во шест ![]() сп утре да носам ранец или не!? ![]() |
||
||
![]() |
||
|
sp шо че и е ранец на тиги? |
||
![]() |
||
|
Носталгична сум
![]() Ми недостига ранецот ![]() Идам на едно место... ![]() Кај што треба да се соблекувам (патики мислам ![]() И да не ми ги џапне некој се плашам ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
kako li da mu pomognam
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 340341342343344 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |