|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 19> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За година, две, ќе помине се,
ќе пробаш да ме пронајдеш. Оставен сам, на себе... Заслужено ќе ти е.... Се помалку со секој ден, ќе имам љубов за тебе... |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BASNA (smislio je cuveni stiholomac Ljubivoe Rsumovic)
Jedna je ovca grdila ovna: - NESREĆO MOJA NEMINOVNA, DA LI OSEĆAŠ IKAKVE GRIŽE, KRAJ TEBE ŽIVOG DRUGI ME STRIŽE? UZ MALO SREĆE I MALO NOVCA MOGLA SAM BITI GOSPOðA OVCA, OVAKO S TOBOM, DANGUBO NISKA, OSTAĆU VEČNO OBIČNA DVISKA1! Ovan otkide cvet u aleji, pa reče ovci: - 'AJDE NE BLEJI! I dviska – ovca tinejdžerka |
|
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Dianna
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lazes zlato, lazes duso,
Lazes vjestice Lazes tvojim slatkim jezikom k*rve svetice Medeno sve mednije Kobno, k’o sto niko nikog lagao nije |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema da e kraj na svet
i ne e kraj na svet ako zamines bez ljubov ti ke ostanes Nema da e kraj na svet i ne e kraj na svet se ke pomine vo misli ti ne baraj me... |
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sunce ljubavi Kad pogledam iza sebe sve je crno osim tebe jedina si svetla tacka ti Bio sam na krivom putu sto grehova u minutu onda kad ti nisi bila tu Ref. 2x Trezan shvatih iz prve da sve su sem tebe bile k*rve kojih sam se stideo A ni ja nisam svetac vec obican slepac sto kraj oba oka nije video da si ti, samo si ti, sunce ljubavi Ni sam ne znam sta sam hteo mozda nisam bio zreo da se nekom nesebicno dam Imale su moje telo i od pica mokro celo a na kraju ipak ostah sam Ref. |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I never wanted the stars
I never shot for the moon I like them right where they are All I wanted was you So baby just turn away Because I can't face the truth All I'm trying to say Is all I wanted was you I tried so hard to remember Where when how why love went away I tried to drown myself in pity But the whiskey kept calling your name |
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A lover asked his beloved:
- Do you love yourself more than you love me? Beloved replied: I have died to myself and I live for you. I've disappeared from myself and my attributes, I am present only for you. I've forgotten all my learnings, but from knowing you I've become a scholar. I've lost all my strength, but from your power I am able. I love myself...I love you. I love you...I love myself. |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hey, brother
I miss you so You knocked on heaven's door And we won't see you anymore It must be crazy What we re living for 'Cause God's stopped keeping you On the ladder of your life I call your name with tears in my eyes I don't wanna cry no more Past give me hapiness and pain Life is fleeting like o flower From a distance, affer sorrow I pray the lord to keep your soul I don't wanna cry no more We're still missing you |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zlatni konci litnje zore
dosli su u njene dvore da bi moju jubav budili Svitlo nek joj ljubi lice lipo ka u cesarice kad je ja ne mogu jubiti Zlatna mriza njenog tila dusu mi je uvatila da je baci nazad u more Svake noci prije zore dolazin u njene dvore bile dvore moje pokore Cilega zivota ja san tija samo nju da do njenog srca nadjem put cilega zivota moje tilo je bez nje ka cvice bez vode Zlatna mriza njenog tila... Cilega zivota ja san tija samo nju... |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога одам кај него
- ангели ме носат, кога лежам до него - јас на небо сум... |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во гради имам сонце
за уште три светови, ако замине ке изгаснам. Ауу...ама е убава песнаваа |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tose Proeski - Cresa
I den denes ko sonliva pesna Ke doleta miris na cresa Koga prolet ke rascuti v pole Edna cresa sto mene me ceka Koga morav da odam im rekov: Se sto imam i kuka i niva Neka zeme sto mu treba sekoj No cresata da ja najdam ziva Sto e toa vo lugeto tazno Sto ziveat vo zivoti tugi Koj vo moeto minato plovi Sosem mirno i bez da se srami Samo veterot glasot go slusna I ko eho se vrati pak v dusa Ubava pesna ne saka bas sekoj I na slavej kamen frla nekoj Sto e toa vo lugeto tazno Sto ziveat vo zivoti tugi Koj vo moeto minato plovi Sosem mirno i bez da se srami Ne e nebo ova sto vi nudat Ne e sonceto zlato sto sveti Ako mozat bi go prodale Boga Na niv samo eden ke im sudi Sto e toa vo lugeto tazno Sto ziveat vo zivoti tugi Koj vo moeto minato plovi Sosem mirno i bez da se srami |
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има еден галеб тажен о да, низ солзи мои што броди
има еден живот празен о да, без ден ден да му се роди.
Има едни очи многу топли сон што бараат низ животен пат
галеб тажен, развил крила мојта душа, а таа го слуша.
Слушни плаче галеб мил о да, под сонце што се гасне
а на помош бара сила о да, од мракот да го спаси.
Летај тивко, галебе мој тажен допри сонце,
зароби го в час дај ми мало парче мирно сино небо
и стопли ми душа, и стопли ми душа.
Летај низ солзи мои, галебе мој тажен летај кон небото
галебе мој тажен летај кон очи топли во мракот што тонат дари им сон
летни спаси ги. летај тивко, галебе мој тажен допри сонце,
зароби го в час дај ми мало парче мирно сино небо
и стопли ми душа, и стопли ми душа.
Летај низ солзи мои, галебе мој тажен летај кон небото
галебе мој тажен летај кон очи топли во мракот
што тонат дари им сон, летни спаси ги............
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |