|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja vise nikada necu da spavam
jer kada spavam ja gluposti sanjam krvna slika mi je losija i zato, zivela insomnia U gradu provodim noci i dane moj mesec ima dve tamne strane ova je zemlja, zemlja zombija i zato, zivela insomnia I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze Hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija Zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja Hajde, dodji, taji... hajde, dodji, taji, nece taja da zataji bice tebi posle taje, bice buji - paji Kad te ja umorim, kad te ja preznojim i zato dodji da ti ja svasta radim radim sto ti prija i bice - laku noc, insomnija Ja vise ne pijem nista da zaspim jer i kad zaspim, ja budna sam sasvim i osecam se jos umornija i zato, zivela insomnia I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze Hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija Zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja Da li i tebi pada glava da li ti se spava da l' i tebi posle onog osjecaj je strava Kad u polju zamirise hajducica trava Buji-paji, buji-paji, o-oo buji-paji, buji-paji, o-oo buji-paji, buji-paji, o-oo Hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija Zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja Zovi me...insomnia pozovi me iz hobija zovi me nocas u pet insomnia i ti i ja Изменето од La Ninja - 09.Јануари.2010 во 22:59 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ana StanicVidim te kadVidim te kad zatvorim oci vidim te kad podjem na spavanje sanjam u mraku po svetlu da hodamo na jastuku sto plovi iznad oblaka Treba mi neko sa tvojim licem treba mi neko,ko zna da oseca da grli me neko,sa hiljadu dodira ja pricam ti sve,da li cujes me I mada niko ne zna ko i niko ne zna gde ja u sebi krijem te Ja ne umem da mastam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Ja ne mogu da spavam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Treba mi nekog sa tvojim licem treba mi neko,ko zna da oseca vreme za neznost,koja nedostaje da te sanjam to je sve,sto mi ostaje I mada niko ne zna ko i niko ne zna gde ja u sebi krijem te Ja ne umem da mastm ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Ja ne mogu da spavam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Oci zatvorim ti,ti mi donosis mir ja od zelja te pravim dan sto pocinje zna,da te nema,ja ne bih se ni budila Ja ne umem da mastam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Ja ne mogu da spavam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja oci zatvorim ti,ti mi donosis mir ja od zelja te pravim dan sto pocinje zna,da te nema,ja ne bih se ni budila |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao da sanjam i dobro i zlo
oduvek sama zivim po svom videla sve sam lazne heroje ljude i boje umorne Ref. Da li si ti moje svetlo koje trazim da me vodi kad je tamna noc kroz ta mesta razna lica gledam prazna krijem te u uglu oka svog Vreme kad svako izdaje svakog ja svoje snove zagrlim jako tajne sa neba u oku tvom mozda i ja sam nasla dom Ref. 2x Korakom bez daha ulicama straha sama sam na strazi, najdrazi senke sto me prate nebo bez svedoka vidim strah na licu proroka Ref. 2x Da li ti si taj, da li ti si taj koga trazim ja da li ti si taj, koga trazim ja Ref. |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Divno je kad izlazim na svjetlo
dok priviknu se oci ja znam da nisam sam divno je i ne dogadja se cesto taman toliko da sam o njoj ovisan |
|
muharem adlan
Нов член Регистриран: 02.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ME VODUSEVI ALAL NEKA TI E
|
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posvetena na najmilata... Look into my eyes - you will see What you mean to me Search your heart - search your soul And when you find me there you'll search no more Don't tell me it's not worth tryin' for You can't tell me it's not worth dyin' for You know it's true Everything I do - I do it for you Look into your heart - you will find There's nothin' there to hide Take me as I am - take my life I would give it all - I would sacrifice Don't tell me it's not worth fightin' for I can't help it - there's nothin' I want more Ya know it's true Everything I do - I do it for you There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for I can't help it - there's nothin' I want more I would fight for you - I'd lie for you Walk the wire for you - ya I'd die for you Ya know it's true Everything I do - I do it for you |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I have got you under my skin I've got you deep in the heart of me So deep in my heart You're nearly a part of me I've got you under my skin I have tried so not to give in I have said to myself this affair Never gonna go somewhere But why should I try to resist When baby I know so well That I've got you under my skin |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Your arms are my castle,your heart is my sky. They wipe away tears that I cry. The good and the bad times, we've been through them all. You make me rise when I fall! |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posvetena na ,ke se seti i ke se pronajde samata
Tose Proeski Vezi me za sebe Zauvijek tvoj, potpisujem na svaku ludost pristajem zatvori me i baci kljuc da vise nitko ne moze uc' Osudjen na godina sto ljubavi tvoje je premalo bicu tvoj stit od celika od mene sve nek se odbija Daj mi da potpisem za ljubav kriv sam najvise Ref. Vezi me za sebe usnama vezi na milijun godina vezi me i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen Vezi me za sebe rukama vezi na milijun godina nek sam cijelom svijetu zabranjen jer sam ti u srcu zarobljen Zatvori me i baci kljuc da vise nitko ne moze uc' Osudjen na godina sto ljubavi tvoje je premalo daj mi da potpisem za ljubav kriv sam najvise Vezi me za sebe usnama vezi na milijun godina vezi me i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen Zauvijek tvoj, potpisujem na svaku ludost pristajem Ref. |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од една страна, јас сум јасно Сонце
од другата Месечина,
не постои далечина
која нема да ја изодам
да те видам!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах каде е мојто либе дали мисли пак на мене
Јас за него само венам и за него јас ќе умрам *2 Коленичев јас пред него и со солзи на очите Кажи кажи верно либе кого љубиш освен мене *2 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Dianna
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I dreamt a dream! What can it mean? And that I was a maiden Queen Guarded by an Angel mild: Witless woe was ne'er beguiled! And I wept both night and day, And he wiped my tears away; And I wept both day and night, And hid from him my heart's delight. So he took his wings, and fled; Then the morn blushed rosy red. I dried my tears, and armed my fears With ten-thousand shields and spears. Soon my Angel came again; I was armed, he came in vain; For the time of youth was fled, And grey hairs were on my head. |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo mislite sme tolku blisku nie, a vecerva sme tolku daleku, daj, Gospode brzo se da mine, od spomeni kaj mene da se skriesh. ***** A sekogas po dozdot ide sonce, posakuvam jas sredba so tebe, no, sto mozam so ova moe srce da cekam, kopneam i da te sakam. |
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Usni na usni
Tivka muzika Race vo kosi Kolku si ubava Oci vo oci Raj vo dusata Srce vo srce Sakaj me najmila Prv pat sonuvam buden odam niz pole dzvezdeno Ti si beskrajno moja carstvo si ljubovno Tuka nema vreme, luge i pravila Tuka sme nie na cekor od vecnosta Изменето од Sunny - 17.Јануари.2010 во 02:01 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |