|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика | страница <1 36373839> |
Автор | ||
LEZITE MISHEVI
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,.
|
||
Goran71
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi se veruva kolku nasite zeni se verni. Ili se lazat sebesi, ili nas ovde ne lazat, ili ne znam sto e rabotata. Pa dobro be koja e cela onaa plejada na zeni, koi se seksaat so moi kolegi, drugari, so mene i eden kup drugi znaeni i neznaeni mazi, momci, decki itn. Pa koi se onda onie sto se ebat so siptarite po tetovo i gostivar. Pa zar studentkite u moja zgrada sto sekoja vecer pribiraat razni unproforci, kforovci, obse-tipovi i razni drugi belosvetski k*rajberi, ne se necii zenski, devojki itn... Ma ajde vi se molam ne mi glumete tuka nekakvi si patrijalhalni tipki, kako da ste site majka tereza. Edna moja komsika koja sto si ima verenik, letoska vo turcija za 15 dena dvaeska cifra napravila. Mene koga mi kazaa slog ke me strefese, ja znam curata, ne mi se veruvase.
|
||
mirjana2a
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako si go sakam covekot do mene...nikogas ne bi izneverila....(nikogas ne veli nikogas)....a ako ne sum silno zaljubena vo nego ...toa e obicno na pocetok na vrskata...toga mozebi?????!!!!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od radjanje
|
||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лопов е тој што ќе го фатат, не тој што краде.
Јас не, жими мајка. |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па тие жени не пишуваат по форуми, од толку работа немаат време да седат овде како нас и да млатат празна слама. Сепак има голема вистина во постот се слагам дека жените се многу попромискуиетни и поактивни одошто се претставуваат.Такви се едноставно, не зборуваат отворено за авантуристичкиот дел од својот живот |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
isto i jas tocno e deka sakam da se zafrkavam i glupiram na forum i na chat , no da si priznaam iskreno , verna sum koga stanuva zbor za nekoj koj mi znaci Toj sto zasluzuva, ima maximalen respect od mene , taka da , shansite da go izneveram se minimalni, skoro nikakvi |
||
|
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dam ti dam ti dam .... |
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja ne lazam ,,, mene ona pod nickot mi go ima napisano eden moderator uste pred 4 godini , taka da , si se pridruzuvam kon ona ISKRENA, POISKRENA ZDRAVJE
taka da, ne e bilo na moe baranje , tuku nekoj dosol do takov zaklucok i sum mu blagodarna za toa Изменето од CST - 12.Јануари.2010 во 23:29 |
||
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што е дефиницијата за неверност....
Дали е тоа само сексот....
Бакнежот....
Флертот...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога како, некогаш сум, некогаш не сум
|
||
Внеси реплика | страница <1 36373839> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |