|
ДА СИ МАШКО ИЛИ ЖЕНСКО ПРАШАЊЕ СЕГА !!! |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за Milaa можам да кажам дека е машка женаи дека баш поради тоа се осеќа добро у сопствената кожа.Инаку ова машка нема никаква врска со физички изглед и манири
Изменето од Milaa - 15.Јануари.2010 во 19:48 |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Машко,отсекогаш сум сакал тоа да бидам
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega pa vie ne me razbravte.....
ne velam jas za kakani peleni vo smisol na izbegavanje na majchinstvoto... jas velam shto e podobro vo segashno vreme da si......?? i dali nekogash si pomislile obratno ......i zoshto??? eve na primer edna zhena na pazar se rasprava ..... mazhot.......aaaa !! ne mozham ova jas da go podignam teshko e me boli kichmata..... ajjj ako sakash gurni go ova.......aaaaa ne mozham !! nemam sila...... ajjjj kachise gore ova ona........aaaaaa ne mozham se plasham od visina... vidi bogati kade otide mashkosta??? shto ubavo ...uzhivancija... zhenata i ke digne ......i ke gurne.......i ke se kachi na visochina......... ili ... aj izmi gi sadovite ....usisaj...... a toj ......ete TI gi izmiv sadovite ...TI usisav...... od kade NASHE e toa?? a ne na mashkoto ??aaa??? nie ne velime TI rodiv .....ili TI donesov plata.......ili TI napraviv ruchek..... ja razbirate poentata ??? zashto mashkoto posle rabota da spie popladne??? a zhenata ne?? ona ima obvrski ?? od kogo pishani?? zashto mashkoto da sedi vo kafana navecer i da igra sportska...... a zhenata ne......taa mora da gi pravi veke obvrskite za utre?? vidi bogati...... pa zatoa velam deneska e najubavo da si mashko ........lezet rabota... |
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve na primer edna zhena na pazar se rasprava .....
mazhot.......aaaa !! ne mozham ova jas da go podignam teshko e me boli kichmata..... хахахааа е ова Бијонсе ме потсети на една жена,која сирота беше натоварена од пазарлук,уствари ја натоварил мажот и.... Па и ја изгубил по пазарот,мажов мува не го лази за неа,си муабети на велико пред еден маркет........ И женава ми вика мене....Дај јави му се најди го(прв пат ја гледам) И од немај каде му вртам.....и го прашувам -За што ја носиш жена ти со тебе бре човек,ќе ти је земе некој......... нема везе важно се најдоа Изменето од mrzla - 15.Јануари.2010 во 21:59 |
||
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Dani79
Група Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од личен пример, место земи си момче македонче јас си земав момче европјанче, па кога сум уморна ќе ме праша што да зготви, ме изненадува со внимание и подароци не само за нова година и за роденден, место со возбуда да очекува кога ќе ја види "пријателката" со возбуда чека да види што сум зготвила во кревет и максимално ја почитува мојата личност и слобода. Нели сакаме еманципираност и во Европа, со балканизам таму не се оди. А ми вика пред некој ден другарка ми, око на око не склопила со денови оти работи по цел ден, а навечер бебчето се буди и дежура, додека мажот и на одмор бил и не се замарал да се буди навечер. Му викам на тој нејзиниот белки ќе му текне..А да подежураше ти некоја вечер и да се отспие жена ти секако си на одмор, башка мора да ја чуваш за да те служи подобро. А тој на тоа ми одговара..Кога ќе се истроши ќе ја сменам, жени колку сакаш. А истото тоа момче македонче паѓа во депресија и очај доколку мајка му се разболи. Е не ми се верува |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e do mazhite i zhenite, tuku do karakterot, domashnoto vospituvanje, integritetot i respektot na sekoja lichnost posebno. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
целосно се согласувам со ова,затоа и неверувам во класификации од типот ВИЕ МАЖИТЕ,НИЕ ЖЕНИТЕ.За мене лично постојат само класификации од типот ЧОВЕК и НЕЧОВЕК,ЛУЃЕ и НЕЛУЃЕ |
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вчера додека бев на работа јасно и гласно си кажав-Ах како не се родев како маж, па господ да ме видеше!
Одма реакција- Е зошто???
А зошто да не!
Верувам дека многу повеќе ќе одговараше на мојот ментален склоп и темперамент да бев машко бидејќи кога доаѓам во некои ситуации каде ми ги нагласуваат женските обврски и каде припаѓам, автоматски ми се ствара невиден револт. Понекогаш многу тешко се носам со женската стигма.
Знае особено да биде фрустрирачки дека мораш да играш на женски карти за да постигнеш некоја цел. Мажите многу често не ги земаат жените сериозно, и од таа причина жените бараат заобиколени патишта до целта.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bijonse1 старите викаат "кој како ќе си ја нареди работата". Така да, ако ти е наредена работата и добро и лошо ќе делиш со твојот партнер и твоето семејство. И работа, мака, среќа, се`.....подеднакво.
|
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum sakalA Изменето од mrzla - 16.Јануари.2010 во 01:45 |
||
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam masko da bidam
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas , apsolutno nikogas ne sum pozalila sto sum zensko ..... Gorda sum na toa i blagodarna na prirodata sto me stvorila vakva kakva sto sum ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |