|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 9394959697 339> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иначе...ај иди и ти |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тиги кај си????
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си за по едно кафенце??? |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
владо... сакаш и ти едно??? |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojt kafe be folki mojt(samo ne so srce)
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а...НЕЕЕЕ!
Мене од кафето опашка ќе ми порасне! Смеам само какао да глокам И овој пат, без муабети за кожни пури... Молим вас |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оки локи доки |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто што ме потсети на филмот Рани
http://www.youtube.com/watch?v=YzYgdP2mi_8 Абе ѕвер е песнава... Чим и металец ја пее... Башка, има некој тематика...Длабока смисла... |
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
туку... каково тигарче ќе бидеш ти без опашка Ај , добро... |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај..ме скопа со прашањево со опашката...
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срцка... ич немај гајле...
пијај тоа што сакаш, ќе си залепи ш опавче.. еве ти едно поклон од мене... |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А... супер ќе ти стои бе
нз дали ни е врсничка... ама важно ни е истомисленичка.. иначе... не че да е нова... датум на рег.: 25.Јуни.2008 во 09:35 КОга ќе најдеме уште еден врсник (врсничка) отвараме тема во разно... |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бреееј...тактика
Повеќето не дремат на форум, туку на мсн и фејсбук... И пишуваат ретардирано... Тебе бе, што те нема на фб!?? |
|
|
Внеси реплика | страница <1 9394959697 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |