|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 9293949596 339> |
Автор | ||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
не си мајмун, добро... Емо!? Уффф...не фала... Прееска се видов со една другарко, која демек емо е...Божее...Подзината останав... Се офарбала црно, цела од глава до пети во црно, само еден розев каиш... И патики како моите |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ами битолчани не викаат мајмуни затоа јас така Има една емофка (добро позната на сите сто сакале да пробаат ) знаци од неа добив такво мислење за емовците дека се безвредни до толку.. и така Јас сум во гужва со едно чупе... абе скрозззз |
||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
добро бе Сани не ти е страв од ѕверот шо се пикна до него
|
||||
|
||||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ami jas demek za posigurno do nego zastanav
|
||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i ne gledas Mesi e do mene, a neso bidi odma toj so krstot i srebren k*rsum ide
|
||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
k*rsum ne pomaga... moze krst... ama i toa tesko...
|
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
аха значи сега мом да легнам имај добри сни |
||||
|
||||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mislis |
||||
|
||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
znam....
|
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тигарче...
Владо... |
||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
еве го мене тука е |
||||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Аман бе друже Фолки.. што си им се намерачил денес на двајцава..
|
||||
|
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кој тоа ме вика
|
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
друже го снема аватарот кај мене со бистот ама пак не се чепкајте со мене зошо уште касам |
||||
Внеси реплика | страница <1 9293949596 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |