|
Сфатив дека... |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 78> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ке морам да станам....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...ne e onaka kako shto zamisluvav.
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сд ... цело време си бев во право
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сд ......... калимеро
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sd,
GSB...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сд...ептен сум малер со девојкиве
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СД тотално го нарушив целиот метаболизам....
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сд не се уништив до толку
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сд среда сум на школа
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СД вечер пак мора да се пие...
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сд ништо не сфатив и тоа што го сфатив знам дека не го сфатив
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SD..
Mi treba mnoguuu...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot nema reprizi
Mala doziveana prikazna Mojot prijatel go otvori skafot od komodata na negovata sopruga i od tamu izvadi eden mal paket zavitkan vo svila. Ova si rece toj, ne e obicen paket, ova e dolen ves. Toj ja frli hartijata i ja nabljuduvase svilata i cipkata. Ova go kupiv , koga prv pat otidovme vo Njujork , pred 8 ili 9 godini, no taa nikogas ne go upotrebi. Taa sakase da go zacuva za specijalna prigoda. Pa dobro, veruvam deka sega e vistinskiot moment. Toj se priblizi do krevetot i go dodade paketot vo drugite raboti koi pogrebnata ceremonija ke gi odnese ... * Negovata sopruga sto tuku umre * . Svrtuvajki se kon mene, toj mi rece : ne cuvaj nisto za specijalna prigoda.Sekoj den sto go zivees e specijalna prigoda! Seuste mislam na negovite zborovi , tie go promenija mojot zivot. Denes citam mnogu poveke od porano , a cistam pomalku. Sednuvam na terasata i se vosh*tuvam na pesajzot bez da obrnuvam vnimanie na losite trevki od gradinata.Pominuvam poveke vreme so familijata i moite prijateli, a pomalku vreme odvojuvam za rabota. Sfativ deka zivotot e celokupnost od iskustva koi treba da se cenat. Od sega pa natamu , ne cuvam nisto. Gi koristam moite casi od kristal sekoj den, go oblekuvam moeto novo sako za da otidam vo super market ako me fati zelba za toa.Poveke ne go cuvam mojot najdobar parfem za praznicni denovi , go koristam sekogas koga imam zelba. Recenicite od tipot " Eden den " i " eden od onie denovi " se vo isceznuvanje od mojot vokabular. Ako za toa vredi da se pomacam, sakam da gi vidam ,slusanm i napravam rabotite sega. Jas ne sum sosema siguren sto ke napravese soprugata na mojot prijatel ako znaese deka utre nema da bide poveke tuka ( utre koe nie go sfakame sosema lezerno). Veruvam deka taa ke ja viknese svojata familija , nejzinite bliski prijateli . Mozebi taa ke viknese nekoi stari prijateli za da se smirat ili da se izvinat poradi nekoja pominata kavga. Sakam da mislam deka taa mozebi ke otidese da jade vo kineski restoran ( nejzinata omilena kujna ). Toa se site mali nenapraveni raboti koi mnogu bi me iznervirale ako znaev deka casovite mi se odbroeni. Ke bev iznerviran ako ne videv nekoi od moite prijateli soi koi trebase da stapam vo kontak.Iznerviran sto ne sum im kazuval cesto na moite bliski,kolku gi sakam. Sega ne docnam so nisto, ne otfrlam ili ne cuvam nisto sto bi mozelo da donese radost i smea vo nasite zivoti. Si velam deka sekoj den e specijalen . ** SEKOJ DEN, SEKOJ CAS, SEKOJA MINUTA E SPECIJALNA... ** |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Внеси реплика | страница <1 4546474849 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |