|
Како го замислувате членот над вас |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 78> |
Автор | ||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bas kako Tito go zamisluvam.
Hrabar covek, sekogas poln so predizvici i dobar po dusha. |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
и ај сеа не заплачи од милина
другпат земи и џогер кога пишуваш вака ....... за да ме собереш од подот откако ќе се растопам
|
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a be druze i djoger i krpi i se so treba ke zemam
|
||||
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vaka :
lejka so 2 gr. mozok,a ja boli glava..
zgodna, a ne vezba...
zaljubena, a nema decko..
polna so paradoksi
P.S. Zaboraviv da pisam, vo ista firma rabotime, jas na treti, a ona na vtori sprat Изменето од mimicria - 15.Јануари.2010 во 12:22 |
||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
......... опасни колешки... |
||||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ама не ме издавај сеа па ти , еееееееееее
|
||||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
marsal ne bese za tebe, za my bese
|
||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
знам ...... само малку да те “ раздрмам “
патем , како е замислувам ........ е замислувам како многу интелегентна особа која не остава многу мир во мислите ........ особа чив аватар асоцира токму онака како што е ........ насмеана и ведра која влева ведрина и во најтмурните денови Изменето од МАРШАЛ - 15.Јануари.2010 во 12:31 |
||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a jas vaka ja zamisluvam Lejka bez dva grama mozok a mnogu pametna, kako i da izgleda sigurno ubavo i stoi se cudi kako drugite zabeguvat na internet a i ona e ista se pravi bezcustvitelna a ustvari e precustvitelna i P.S nikogas ne mozam da i se nalutam za nisto, a mi ide cat pat |
||||
||||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da nepuknes me iznasmea
|
||||
|
||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ja zamisluvam ama nikako da ja domislam........
|
||||
||||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
malo objasnuvanje za avatorot :
my mi go najde, nikako nemozam da si najdam slika sto mi se sviga
|
||||
|
||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a sto i fale na ovaa sto ti ja najdov ma
|
||||
||||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |