|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 74> |
Автор | ||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cudno retko se soglasuvam so prethodnite diskutanti no ovaj pat si vo pravo BETON |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda nie sme od onie koi mnogu pati pronasle "srodna dusa "pa videle deka ne e bas taka
|
||
|
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej ne se razbravme ubavo koga kje najdes srodna dusa i ostavuvas so neja kako svoja sudbina togas e krajot na traganjeto a pojma nemas deka za kratko vreme mozese da najdes druga srodna dusa no nebilo sudeno na drugata pa toa e toa poentata |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се се движи се се менува , па и душите , понекогаш не ние како што би сакале
|
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA MISHEL SE ODNESUVASE!!!!!!! |
||
|
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa stho ? nekazav nisto loso
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тропам??? Браво Мишел како нова членка треба да читаш по темите а не последните реплики па ке знаеш што сакав да кажам одприлика... Што се однесува до мојата сродна душа читај па ке го видиш мојот став... |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сродни души многу пати пронајдени... да ви е сродна ке останете на неа.. Покушавајќи да го изградите личниот став.. доколку не ви е судено или нешто се случи со особата се трудите да ја најдете сродноста кај другите..
koga kje najdes srodna dusa i ostavuvas so neja kako svoja sudbina togas e krajot na traganjeto a pojma nemas deka za kratko vreme mozese da najdes druga srodna dusa no nebilo sudeno na drugata ПРЕКРАСНО КАЖАНО МИКУШ ТОА Е ТОА... |
||
|
||
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сродна душа,
најчесто сваќате колку всушност ви била сродна откако ќе ја немате повеќе ЗА ЖАЛ среќни се тие што сватиле на време, ретки се среќните Изменето од crni69 |
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ретки? Не знам не можам да судам или тврдам...
Доколку некој знае што сака многу лесно ќе ја види особата и сродноста поред се*е.. Тоа е нешто спесифично, нешто што со некој колку и да се разбираш да ја нема сродноста, разбирањето, предрасудите... Само отвореното срце доколку сака може да ја види, пред да ја изгуби.. |
||
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nate, se slozuvam... No, i da se desi da ja izgubis (poradi X pricini), pa otposle da doznaes deka ti bila srodna dusa, ne e strasno. Postrasno e nikad da ne sfatis deka nekogas si sretnal takva licnost. |
||
Veni Vidi Vici
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сложувам комплетно...Понекогаш самите треба да си признаеме многу работи...
Тоа е болката да ја најдеш сродноста си ја изгубил и не си ни бил свесен дека таа/тој е таа/тој која ке те растресе и која ке те направи да се чувствуваш семокен и која ќе го/ја разбуди мажот/жената во се*е.. Но, доколку се спознае порано може да се даде шанса да се вратат доколку постои.. Но ништо трагично има сродност колку сакаш ако си го тргнеме пердето од пред очи и со текот на времето годините поставиме пинакви критериуми на се*е, Сродната душа сама ќе не најде.. |
||
|
||
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srodna, poimot e sirok,
srodna moze da bide i samo po eden osnov, srodni se site predmeti napraveni od zelezo, spored materijalot na primer no dusite na lugeto se kako kljucevite, site se srodni napraveni od zelezo i slicni, slicni ama samo eden ja otvara vratata jasen sum neli, |
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |