![]() |
|
Дечко со долга коса ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да да да, права или кадрава не е важно.
Важно да е средена и измиена, а не да не му е миена со денови ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
нема врска каква ........ важно да е има
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
super e..obozavam
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Сакам.
Али не онаква како што носи Зек Ефрон или сл. туку како металците што ја носат. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
lipicaner ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
shteta se ishishav a CST mnogu mi imashe merak HAHAHAHAHA
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ќе порасне кога-тогаш.
![]() |
|
|
![]() |
|
Уште нешто да додадам.
Да не остане недоречено... ![]() ![]() Видете го бе, маме ми тинтирири... Колку е секси и убав и све... И очите... И устата... И рацете... И косатаа.... ![]() |
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
нема правило во лjубовта, но маж и долга коса...некако ми се исклучуват...
![]() |
|
![]() |
|
Зошто?
![]() Ако убаво му стои и све... зошто да не носи долга коса? И плус ако таков му е стилот... Обично, позади долгата коса, се крие баш убава машка фаца. ![]() Изменето од tiggy_sparrow - 06.Март.2010 во 20:59 |
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Тиги, ма...тоj Себастиан со тридесетка по голем од тебе...ако не и повеке... ![]() Освен тоа...исклучоци се тие мажи кои не можам да замислувам со кратка коса...за мене мажот е маж кога е потполна спротивност на жената! ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() а мене како ми стои???? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Не кажувам.
![]() ![]() Убаво ти стои. ![]() |
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Да, многу сакам мажи со убави долги коси, слабост ми се
![]() Поготово оние онаквите со Викиншка лепота
![]() Или онаква долга густа црна Индијанска, на некој тип со убава фаца, мх, мх
![]() ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |