![]() |
|
Која земја би ја посетиле? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | ||||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ete predlog.....odime vo hotelot na najnovata chlenka ....koj kje me druzi?
![]() |
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
![]() |
||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||
![]() и поблиску е Изменето од zabegan - 11.Јануари.2010 во 17:25 |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
![]() |
||||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|||
Originally posted by zabegan
добро бе добро, еве што викаш за Братислава? ![]() и поблиску е Opa....nekoj reshi da frli nekoja para na patuvanje? ![]() Za Bratislava ,jas kje ti bidam vodich...ja znam na prsti,ima edno dobro restoranche na Dunav,kje imash chuvstvo kako da si na nekoj letechki objekt(toa ti e slabost ,neli?) P.S.se nadevam nemash fobija od visina ![]() |
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
![]() |
||||
kristina-lina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|||
Аве,колеги,как се изпрекарах.
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ehh Lina ,Lina...dzabe trudot znachi,namesti ''isprati''-''izbrishi''....
![]() A shto se odnesuva za tvojata poseta na nashata zemja ,ti samo odluchi se da dojdesh ,pa nie kje ti posochime nekoi od nash*te turistichki mesta,a potoa odime na tvoj teren ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||
![]() од далеку се разбира, бидејќи ми е страв од висина
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
се разбира причините за ова не се националистички, туку се е поради тоа што не баш секој знае многу јазици, а секој си го знае својот, а форумов е македонски, па пресметај ја математиката
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
![]() ![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
SlavicaT ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
|||
Dali moze tie sto imaat se uste vazecki pasos (ne biometriski ) da vadat vizi ?
|
||||
![]() |
||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||
Сакам у Африка да идам
![]() |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
![]() |
||||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|||
како почна да одминува зимава полека ми се јавува желба за една екск*рзија со бањање до Шпанија или Португалија од Европскиве земји
![]() |
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
Љубчо Џеков ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|||
Струмица - Солун - секоj месец
Струмица - Бугариjа - секоjа седмица Струмица - USA - ??? |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |