IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сфатив дека...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сфатив дека...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 78>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2010 во 10:10
ке морам да станам....
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2010 во 18:21
sdk...ne e onaka kako shto zamisluvav.
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2010 во 18:25
сд ... цело време си бев во право трепкањеголема%20насмевка
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2010 во 18:32
сд ......... калимеро голема%20насмевка
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 12:47
Sd,

GSB...големо%20гушкањељубов
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 14:09
сд...ептен сум малер со девојкиветаганененене
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 14:10
СД тотално го нарушив целиот метаболизам....не
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 14:14
сд не се уништив до толкузадоволство
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 14:16
сд среда сум на школа
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 14:19
Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

сд среда сум на школа
сд... не си само ти
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 14:22
СД вечер пак мора да се пие... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:10
сд ништо не сфатив и тоа што го сфатив знам дека не го сфатив
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 15:19
SD..

Mi treba mnoguuu...големо%20гушкање
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 16:36
Zivotot nema reprizi

Mala doziveana prikazna

Mojot prijatel go otvori skafot od komodata na negovata sopruga i od tamu izvadi eden mal paket zavitkan vo svila. Ova si rece toj, ne e obicen paket, ova e dolen ves. Toj ja frli hartijata i ja nabljuduvase svilata i cipkata. Ova go kupiv , koga prv pat otidovme vo Njujork , pred 8 ili 9 godini, no taa nikogas ne go upotrebi. Taa sakase da go zacuva za specijalna prigoda. Pa dobro, veruvam deka sega e vistinskiot moment. Toj se priblizi do krevetot i go dodade paketot vo drugite raboti koi pogrebnata ceremonija ke gi odnese ... * Negovata sopruga sto tuku umre * . Svrtuvajki se kon mene, toj mi rece : ne cuvaj nisto za specijalna prigoda.Sekoj den sto go zivees e specijalna prigoda! Seuste mislam na negovite zborovi , tie go promenija mojot zivot. Denes citam mnogu poveke od porano , a cistam pomalku. Sednuvam na terasata i se vosh*tuvam na pesajzot bez da obrnuvam vnimanie na losite trevki od gradinata.Pominuvam poveke vreme so familijata i moite prijateli, a pomalku vreme odvojuvam za rabota. Sfativ deka zivotot e celokupnost od iskustva koi treba da se cenat. Od sega pa natamu , ne cuvam nisto. Gi koristam moite casi od kristal sekoj den, go oblekuvam moeto novo sako za da otidam vo super market ako me fati zelba za toa.Poveke ne go cuvam mojot najdobar parfem za praznicni denovi , go koristam sekogas koga imam zelba. Recenicite od tipot " Eden den " i " eden od onie denovi " se vo isceznuvanje od mojot vokabular. Ako za toa vredi da se pomacam, sakam da gi vidam ,slusanm i napravam rabotite sega. Jas ne sum sosema siguren sto ke napravese soprugata na mojot prijatel ako znaese deka utre nema da bide poveke tuka ( utre koe nie go sfakame sosema lezerno). Veruvam deka taa ke ja viknese svojata familija , nejzinite bliski prijateli . Mozebi taa ke viknese nekoi stari prijateli za da se smirat ili da se izvinat poradi nekoja pominata kavga. Sakam da mislam deka taa mozebi ke otidese da jade vo kineski restoran ( nejzinata omilena kujna ). Toa se site mali nenapraveni raboti koi mnogu bi me iznervirale ako znaev deka casovite mi se odbroeni. Ke bev iznerviran ako ne videv nekoi od moite prijateli soi koi trebase da stapam vo kontak.Iznerviran sto ne sum im kazuval cesto na moite bliski,kolku gi sakam. Sega ne docnam so nisto, ne otfrlam ili ne cuvam nisto sto bi mozelo da donese radost i smea vo nasite zivoti. Si velam deka sekoj den e specijalen .

** SEKOJ DEN, SEKOJ CAS, SEKOJA MINUTA E SPECIJALNA... **
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 78>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.