|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 9091929394 339> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти уствари пивце глокаш, а?!
Немој многу вечерва да пиеш, прв пат пиеш да не те фати од одма |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa da vi kazam deka ovde kaj mene doma zabraneto e sekakov vid pushenje
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе строго ми е забрането од доктор, инаку до сега имаше да чадам до чадење... занимација...
седнуваш на кафе , убаво е да можиш и една цигара да направиш Иначе, пивцето најмногу си го сакам. Можам многу да испијам, а да не ме фати многу... колку да можам да речам дома дека пиев сокче... ама пссссст... немој да ме кажиш на мама... едит: владо донеси си женската дома, ќе видиш дека може да се надмине забраната за пушење... од еден вид... знаеш бе едит: тиги, земи смени аватар... како машко изгледа таа Изменето од volkswagen - 13.Јануари.2010 во 19:32 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една луда старица, порано викаше : Децааа, од кожна пура, поубава нема |
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa mozda vo pravo bila |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво ве учела жената....
ама рано ти е уште Тигице за да ја послушаш... барем јас така мислам... тиги.... дет`с бедер на аватарот мислам Изменето од volkswagen - 13.Јануари.2010 во 19:36 |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми се верува дека такво нешто кажуваш!
Па мене на крај памет не би ми текнало такво нешто... П.С Многу срамотилаци се зазборевме... И ти се свиџа ли сега мојот аватар бе!? Пребирлив еден |
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega izgleda premnogu debela
|
|
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вкупно има 2 Активни корисници онлајн, 1 Гости 1 Членови
Членови онлајн: tiggy_sparrow Што е работава!??? |
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле не разбрани едни,какви муабети имало тука
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kafe muabeti be fiks |
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
додуша и не аватарот... изгледаш малце полничка и со црвени образи како дедо мраз
абе јас предупредувам... од колку девојки се имам одкажано кога сум ја дознал нивната историја во врска со кожните пури...... што бе па и ти Фикс... не ќе ојш калуѓер...дај не заебавај... Изменето од volkswagen - 13.Јануари.2010 во 19:43 |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море љоко ке речиш елегантно пополнета а не premnogu debela а тоа Тиги 1 гостин 1 член е оти се ресетиравме |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 9091929394 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |