IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Што ке правите кога ке се одлогирате од форумов?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ке правите кога ке се одлогирате од форумов?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8182838485 133>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 21:36
ами...немам појма што ќе правам.... ама уште еднаш на влажно толку притискање на педалата - никадизненадување
бев конечно на snowdriftзадоволство 
возбудливо...задоволство ....гориво.... хмм......кожени нараквици, саух, кумплуг, моторот стартува, спуштам саух,  3-4 пати брзо отсечно притискање на гаста колку да ја раздвижи радилицата....и потоа излегувам од дворот.....

интересно беше и безбедно дури збеснував на паркингот... ама на фраерот од Волфсбург му беше досадно само така да врти и да дрифта , па зеде да збеснува и на улицаизненадување. Новост: ми прегоре термостатот во ладњакоттага, го издраскав задниот браник, ама онолку адреналин немам почувствувано од кога настапував последниот пат..... лудо....голема%20насмевка
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 12:35
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 12:52
ke boleduvamтага
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 15:29
So Badnikovoto grance u raka,si odam domaголема%20насмевка

Изменето од Valerija - 05.Јануари.2010 во 15:29
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 19:36

Ednash, mnogu mnogu odamna zapoznav edena licnost po ime....... Pa da ti kazam iskreno i milo mi beshe shto ja zapoznav, pominuvavme mnogu vreme zaedno. Druzenjeto so nea mi beshe relaksacija, uzivancija :D. Se sluci cudo ja zasakav i toa ne mnogu, najmnogu na site svetovi. Kako pominuvashe vremeto, ..... ja snemuvashe i ja snemuvashe no toa ne beshe pricina da ja zaboravam. Iako ona moze da si misli shto saka, vistinata e edna sekogash kje ja nosam vo SRCETO moe. Samo sakam da ti kazam i posakam ............ Mnogu zdravje, srekja, uspeh, ljubov. Se shto kje posakash da dobiesh, a mene me imash za SEKOGASH. TE SAKAM TENDZERE i sakam da te vidam.

Одам кај тенџрево
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 20:44
ќе играм игрици на компјутер
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
s_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 21:04
че гледам тв или че играм некоја игра на компјутер со сестрами :)
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 21:24
не%20знам
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 00:43
Мислев да свртам некои игри на Нинтендо, ама ми се спие, дури солзи ми течатзевање
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 01:25
ke spijam izgledaплазење
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 18:22
Најверојатно ќе читам една книга што татко ми одамна ми ја донесе...Од Петре М. Андреевскиголема%20насмевкаголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 18:30
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 18:33
ќе се маскирам трепкањетрепкање
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 18:48
одам в кафана , да пееме , пиеме, јадеме со другариве, па ќе вртиме мазник со паричка и...такаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8182838485 133>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.