|
Колку можете да испеете |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
олку можам да испеам... како овај фраеров ми се гласовните способности
http://www.youtube.com/watch?v=5geNWYQaJd0 |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас имам убав глас погоден за повеќето повисоки тонови.
од кога го извадив едниот крајник не можам да пеам ниски гласови ама за високи ме бива |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене ми вика наставничката по музичко, дека речиси сите сум можела тонови да ги атам...Освен оние ептен ниските
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дан мислеше фатам?? |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да фатам мислев А ти да не мислеше да не? |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас не мислев да не зошо многу пишење ми се стварат.. рачунај 5 букви се еееееејјјјјјјјј па ногу си е ногу |
|||
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
многу офтопик...
туку... баш би сакал тигица да ја слушнам како пее... баш сакам да знам каква боја на гласот има |
|||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako ima nekade festival za zlatno gavrance ke osvojam prvo mesto........
|
|||
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako ima nekade festival za zlatno gavrance ke osvojam prvo mesto........
|
|||
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |