![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 529530531532533 832> |
Автор | |||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
sdk kako nekoja manijacka e okapa ovde
![]()
|
|||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
||||
sdk.... nekoj odamna ne e tepan, ama ke bide tepan naskoro
![]() ![]() |
|||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||||
kazi ako treba pomos ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
||||
sdk....site svoi raboti sama gi zavrsuvam
![]() |
|||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
sdk sto e ova ma
![]()
|
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
sdk....a kolku se dozvoleni?
cek ke brisam inbox.. pa probaj pak..
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
sdk se upravi
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
||||
sdk ke se upravi koa gi delitna site poraki
![]() ![]() ![]() |
|||||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|||||
![]() |
|||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||||
Sdk,
Mi nedistiga denes...
ama brzo kje mi dojde..
![]() |
|||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||
![]() |
|||||
Dianna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
||||
sdk.......te zalam i tebe i sebe
![]() |
|||||
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
сдк ......... е стварно ми недостасуваше денес
![]() |
|||||
![]() |
|||||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
||||
sdk,... jadev sladoled... i mislam deka me boli grloto
![]() |
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
сдк ......... ама баш не ми е гајле ........
![]() |
|||||
![]() |
|||||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
||||
сдк дека ве сакам сите премногууу!!!!!!!!!
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 529530531532533 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |