|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 77> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во споредба со остатокот од политичката сцена, не е ни најдобар ни најлош.....
Ама затоа е убедливо најголемиот продавач на магла....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zar postoi ozbilen ostatok od politicka scena ?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има разлика од претходниците и тоа голема, тука нема збор. Сите претходни премиери слабо шетаа. Јас имам чувство дека Груевски е насекаде, во секоја пора на државата и надвор од неа. Го уморија човекот, тој во Ерусалим,тој на преговри за името, тој на сечење лента за спортски сали, тој на археолошки ископини. Има ли бре други луге во владата малку да се растрчаат?Зошто имаме толку министри, заменици министри, подминистри, советници на сите овие???
Изменето од mamamd - 09.Јануари.2010 во 08:22 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние тука кршиме копја дали е најдобар или најлош премиер а други се зафатија со неговата магистратура,
Аурата на магистерот додуша акцентот го ставаат на зборување на вистината. Од мала знам дека ниеден политичар не ја зборува вистината, дури едно време се викаше - Е ама ме закрпи сега (ме излажа) ко да си политичар. |
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дефинитивно -НАЈ, НАЈ, НАЈ ПРЕМИЕР!
НАЈ-сликан НАЈ-рекламиран НАЈ-низок НАЈ-говорнамана ............. и.т.н |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убедливо најдобар....од толку арно, не знам за што попрво да ги потрошам парите во благосостојбата во која се наоѓаме....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го критикуваат за каснење..ама еве ми напраи ќејф на душата...на време..на денот...срдечно...
Фала премиере Премиерот Груевски им го честита празникот на Власите |
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убедливо најдобар премиер! Ја води државата напред! Чекориме напред! Македонија оди кон подобро со Н.Груевски!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam dali nekoj od nas so tolku obvrski voopsto i ke uspee da stigne sekaden..... NAJDOBAR E... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човеков мислам дека имаше добри идеи...
енергија и желба да направи нешто... повеќе... но... за да бидеш прв во НБА... треба да имаш и квалитетни играчи... со играчи кои играле во селска лига... од Горно Дупени... јок... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
питанјето не е дали е Грујо добар..... скраја да е
но е најдобар до сега |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па тоа го зборувам 100години тука на форумов.Без добар тим, со луѓе кои разградуваат (од локално па до централно ниво) се е џабе. Каков ентузијазам имаше во првиот состав. Кај ли отиде поврага, кој ли ги измати водите. Каде стасаа сега? |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
simply said ...bad!
Изменето од brza - 25.Мај.2010 во 09:48 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се грижете ќе го надмине Ѓукановиќ. А и треба - поголема држава сме а и има искуство со парите, уште од министерувањето!, |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Внеси реплика | страница <1 6566676869 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |