|
Вашата професија-слаба и јака страна? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
profesija: od se po nesto (koj plaka podobro za nego rabotam)- momentalno #kranist# (mnogu skali)
jaka strana: cuvam tajni kako grob, iskren, drugar, drdorko, trpeliv slaba strana: fiks idei, impulsivnost, naivnost, dobrodusen, i ne sum odmzdoljubiv |
||||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мор, ти се зезаш со мене, а!? И јас самата незнам како не ме интересира математика Во семејство од тројца математичари, изгледа јас сум изродот |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
професија: мрза
добра страна: многу сум посветен на професијава зимно време лоша страна: во лето заборавам скроз на професијава п.с. еј Тигичке, па немој така да велиш за тебе , бе сонце математика ич не причинува задоволство, за разлика од уметноста Изменето од volkswagen - 12.Јануари.2010 во 15:40 |
||||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ааааа уште се лутиш чоек?!немав време да решам ни јас самата,ко заврши часо ја дорешавав 4 задача после и на одморо останаф да решавам...и на сите шо ги прашаф ми рекоја дека не му излегле така задачите...страф ме фати... во мојата фамилија дедоми бил проф по математика мајками исто така ја бивало ко дете и јас изгледа нивни гени имам...зато пак сестрами тапа е |
||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ќе ги расипиме добрососедските односи ко Грција со Македонија
ама стварно Мони, знајш дека ќе имаш 5ка, зар не ти беше грев да не ми покажиш ништо и да добијам 1 со 9 бода, а ти 5ка со 120 од 100 можни... |
||||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
не ми се лутиииии
|
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Глеаш, и после ние сме биле шмизли и сме му се лутеле... |
||||
||||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ама и ти понекогаш си лутка (кукла, на српски де) а со Мони ќе се караме... ама најверојатно ни тоа нема да биди ако шушни нешто на наредниот тест |
||||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
||||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
оки доки догаш |
||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ај че те видам
ама ако ме шеташ по тавани пуздер ќе се сториме |
||||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |