![]() |
|
Колку можете да испеете |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Јануари.2010 во 18:20 |
|
Кажете дали некогаш сте измериле од каде до каде ви е распонот на гласот...
Јас сум тенор ![]() ајде вас да ве видам.... ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Тоа ќе да беше висок глас така!?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|
јас можам да пем до фа-сол втора октава...сопран сум (барем така ме лажа на хор) :))
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
за сите намени, меѓу другото и за метал го користам ![]() ти ми кажа еднаш... кажи де пак... висок велат дека е... @мони.... а , ОД каде до фа? Изменето од volkswagen - 10.Јануари.2010 во 18:33 |
||
![]() |
||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|
искрено да ти кажам незнам ама можам да пем бајчки ниски тоној... можам баритоно да го пем од машкине на хор шо му е :))) |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Малце ќе се изрезилам ама нема везе...
Значи, додека членував во хорот, ми кажуваа дека гласот ми бил одличен (а јас една ваква фаца извадив ![]() Ваљда ги фаќам многу од високите и многу од ниските тонови... Ме тераа и соло да пеам ![]() поише по лп ![]() |
||
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
од долно ΔΙ до горно... (визнатиска “тетрафонија“) сосем доволно...
зависи кога како од сабајле гласот е подебел... а ја пејам високо па интересно звучи... ![]() ![]() ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
|
левучарите обично зна убо да пе :) |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
имам премногу стакло кај мене дома за да го тестирам гласот
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
таленАт ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
јас не ни пробавм оти вкрај лош антимузикален глас имам
![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Поем...по цел ден
![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
|
Опера пеам
![]() |
||
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
да не се запеам...ми тргне ли ...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |