![]() |
|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 395396397398399 850> |
Автор | |||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eve za NRG.... ![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
ninjaaaaaaaa od sabajle kafe se sluzi prvo
![]() ![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Aaaa...pomina vremeto za kafe i sex....
![]() sega malku alkohol, cigarce...pa pak na kafe i ....ostanati aktivnosti....
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
||
jas sakam margarita!
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
||
e ova se vika "usluga brza i tacna"
![]() |
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pa...koga si imas rabota so profesionalec.....
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Fala fala Ninja_34..... Sakas posabajlecki da tepam bakterii vo mene a? ![]() |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
||
Fala fala Ninja_34..... Sakas posabajlecki da tepam bakterii vo mene a? ![]() [/QUOTE] a ti imas bakterii??
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
eve ja kaj bila ushte sabajle po kafani
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
a ti imas bakterii?? [/QUOTE]![]() site gi imame... sakale nejkele.... ![]() |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
||
site gi imame... sakale nejkele.... ![]() [/QUOTE] nemoj da pisuvas vo mnozina, ako imas da kazes nesto za sebe si ok... ako ne nemoj da pisuvas vo mnozina..
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
toa e nepobiten fakt... sakale nejkele... nema covek na planetava sto nema barem 1 bakterija vo sebe..... pa makar i najobicna, zaradi koja od vreme na vreme ke kivne....
ninja_34 daj uste edna da dotepam bakteriite.... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
kivanjeto nemora da znaci deka e predizvikano od bakteriite..no bidejki ni jas ni ti ne sme medicinski lica, mislam deka e najdobro da prekineme da se objasnuvame na ovaa tema
sepak, eve uste ednas da te zamolam, nemoj da pisuvas vo mnozina.. zatoa sto za site ne vazi isto
|
|||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 395396397398399 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |