|
Што ке правите кога ке се одлогирате од форумов?! |
Внеси реплика | страница <1 8182838485 133> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами...немам појма што ќе правам.... ама уште еднаш на влажно толку притискање на педалата - никад
бев конечно на snowdrift возбудливо... ....гориво.... хмм......кожени нараквици, саух, кумплуг, моторот стартува, спуштам саух, 3-4 пати брзо отсечно притискање на гаста колку да ја раздвижи радилицата....и потоа излегувам од дворот..... интересно беше и безбедно дури збеснував на паркингот... ама на фраерот од Волфсбург му беше досадно само така да врти и да дрифта , па зеде да збеснува и на улица. Новост: ми прегоре термостатот во ладњакот, го издраскав задниот браник, ама онолку адреналин немам почувствувано од кога настапував последниот пат..... лудо.... |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke boleduvam
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So Badnikovoto grance u raka,si odam doma
Изменето од Valerija - 05.Јануари.2010 во 15:29 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednash, mnogu mnogu odamna zapoznav edena licnost po ime....... Pa da ti kazam iskreno i milo mi beshe shto ja zapoznav, pominuvavme mnogu vreme zaedno. Druzenjeto so nea mi beshe relaksacija, uzivancija :D. Se sluci cudo ja zasakav i toa ne mnogu, najmnogu na site svetovi. Kako pominuvashe vremeto, ..... ja snemuvashe i ja snemuvashe no toa ne beshe pricina da ja zaboravam. Iako ona moze da si misli shto saka, vistinata e edna sekogash kje ja nosam vo SRCETO moe. Samo sakam da ti kazam i posakam ............ Mnogu zdravje, srekja, uspeh, ljubov. Se shto kje posakash da dobiesh, a mene me imash za SEKOGASH. TE SAKAM TENDZERE i sakam da te vidam. Одам кај тенџрево |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе играм игрици на компјутер
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
че гледам тв или че играм некоја игра на компјутер со сестрами :)
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислев да свртам некои игри на Нинтендо, ама ми се спие, дури солзи ми течат
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke spijam izgleda
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најверојатно ќе читам една книга што татко ми одамна ми ја донесе...Од Петре М. Андреевски
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се маскирам
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одам в кафана , да пееме , пиеме, јадеме со другариве, па ќе вртиме мазник со паричка и...така
|
|
Внеси реплика | страница <1 8182838485 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |