|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 95> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВМРО или СДСМ-
тоа ми личи на онаа босанска узречица-Сјаши Мурто да се попне к*рто. ќар ни од едните па ни од другите. едните крадеа во ракавици,демек,културно а овие вториве на очиглед на сите,ни срам ни перде...крв ќе ни испијат |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вие...велите дека едните биле „културни„..та краделе така..а другиве биле поинакви..и поинаку „краделе„??
Кражбите се категорија санкционирана со Законите....и се секому достапни..освен тие кои не се...се знае од кои поводи..нели?
Алиментирање на државата..и нејзините потреби за пари за тоа..се со милениуми познати и скоро секојпат е ИСТИ...
Се разликуваат во два дела..односно ги делат на „финеси„..:
-Колкав е % од зафаќањата
-Од колкава маса (парична) ....се зафаќа
пс
Се останатото спаѓа..под организирано опшество..и како тоа живее
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВМРО-ДПМНЕ се разбира!
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас гласав, ама нема да кажам за кого... погодете вие Изменето од volkswagen - 08.Јануари.2010 во 21:33 |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што се случили со табелата.... Или почнаа да ги вадат розовите очила....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tabelata e gola voda, ni ednite ni drugite. Novi lugje se potebni.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добри се и едните и другите, кој ке менува, кој ке се учи на други. Ова ти е ко бракот, тешки се првите 100 години, после умираш и ти е сеедно кој ти е маж/жена односно премер
Додуша малку се досадни со ова афериве, некако се е реприза, како да имаат хронологија на настаните па си одат по ред. Аферите кои ги копаше ВМРО додека беше во опозиција сега ни ги репризира СДСМ од опозиција. Така е и со најновата афера за вечити студенти во становите за посдипломци. Кој да памти за кој стан не платил кирија. Ангажманите за доброто на државата одзема многу време, па луѓето не стасале да ги вратат клучевите. Изменето од mamamd - 09.Јануари.2010 во 08:17 |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Табелата почнува да ми се свиѓа... 60:59 за СДСМ...!!!
Ајде , па ваљда нема повеќе да се срамиме во светот од овие таканаречени "патриоти" од вмрОВЦИ... |
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа горната анкета е наместена.Според најновата дневна анкета на ИРИ од 1700 испитаници најголем рејтинг има владејачката партија 30% потоа СДСМ 15% и другите помали партии.Со таа анкета се гледа на кого му верува народот кој сака народот да управува со државата.Никола Груевски е ввцетски човек кој што направи многу рефорнми во државата за овие три год,кој СДСМ не можеше да ги направи за времето на нивното 18 годишно владеење.На следните избори (дали ке се редовни или вонредни тоа ке се види)најголема шанса да победи има актуелниот премиер Никола Груевски бидејки тој има највисок рејтинг од сите политичари 40%Бранко Црвенковски двојно помал рејтинг 20,4%
Доколку утре се одржат избори 59% ке гласаат з аВМРО-ДПМНЕ 22,5% за СДСМ 15% за Обединети за Македонија Оваа не е измислена анкета туку оваа анкета ја имам пред мене и е од институтот за демократија ИРИ. |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гласав за СДС ама се премислив-и нив ги мразам!
Колку е жално ова што се случува-двете најголеми партии во земјава се толку мизерни што човек неможе да се одлучи кое е помалото зло... |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жално е, ама ќе си се надеваме дека ќе дојде некогаш некој што ќе биде заинтересиран за идеологија, а не за фотеља за гзот |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе не знам дали да се смеам или да плачам |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не постои таков-барем не овде |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |