IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 188189190191192 475>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
s_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 16:27
Paranormal Activity
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 19:29
Originally posted by s_girl s_girl напиша:

Paranormal Activity
леле ме канат другариве да го гледам, ама јас изненадување.. не се давам... после од соба нема да излезамцрвенеење(плазење)

еј, Владо, Тиги, Дарко..... имам впечаток дека имаме уште една врсничка на форумов...   добредојде ЕсГрлголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање остани ни активнасреќа
големо%20гушкање
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 20:48
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Paranormal Activity
леле ме канат другариве да го гледам, ама јас изненадување.. не се давам... после од соба нема да излезамцрвенеење(плазење)

еј, Владо, Тиги, Дарко..... имам впечаток дека имаме уште една врсничка на форумов...   добредојде ЕсГрлголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање остани ни активнасреќа
големо%20гушкање

Ахмм...Убаво, убавоголемо%20гушкањеУште една врсничка...

Околу филмот...Сакам да го гледам...После “Вештерката од Блеир“ и “Смртта на ловецот на духови“ ќе му дојде редот и на овојголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 20:50
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

Paranormal Activity

големо%20гушкање

Ахмм...Убаво, убавоголемо%20гушкањеУште една врсничка...

Околу филмот...Сакам да го гледам...После “Вештерката од Блеир“ и “Смртта на ловецот на духови“ ќе му дојде редот и на овојголема%20насмевка
Еј Тигицаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање Кај си ма големо%20гушкањебакнеж
Чупе, обавезно да пишиш збор-два за филмот од кога ќе до гледаш.. баш ме интересира што е - како е
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 20:56
Ако ми го даде татко миголема%20насмевка
Не ми дозволува да гледам хорор филмови...сршено%20срце
Вика сум зборела во сон од нивцрвенеење
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Dani79 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2009
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dani79 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 22:30
Кои филмови се на репертоар во кината во Скопје? Ако знае некој ве молам за информација.

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 14:41
Up in the air
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 17:17

Paranormal Activity
леле ме канат другариве да го гледам, ама јас изненадување.. не се давам... после од соба нема да излезамцрвенеење(плазење)еј, Владо, Тиги, Дарко..... имам впечаток дека имаме уште една врсничка на форумов...   добредојде ЕсГрлголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање остани ни активнасреќаголемо%20гушкање

mowe mowe 6piun :)))) mr6 ;) seeya na skule ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 18:14

Paranormal Activity
леле ме канат другариве да го гледам, ама јас изненадување.. не се давам... после од соба нема да излезамцрвенеење(плазење)еј, Владо, Тиги, Дарко..... имам впечаток дека имаме уште една врсничка на форумов...   добредојде ЕсГрлголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање остани ни активнасреќаголемо%20гушкање

е ајде деголема%20насмевка Абе малио и овие шишинава ме викаат да го гледаме ама јас изненадувањецрвенеење

Изменето од volkswagen - 09.Јануари.2010 во 18:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 19:37

Paranormal Activity

е ајде деголема%20насмевка Абе малио и овие шишинава ме викаат да го гледаме ама јас изненадувањецрвенеење

хаха.. :) абе немој сам да си го гледал во никој случај... ама гледајго кефче е ;)
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 19:55
Harry Potter and The Half Blood Prınce
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Tony Clifton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Септември.2008
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 03:30

Paranormal Activity

хаха.. :) абе немој сам да си го гледал во никој случај... ама гледајго кефче е ;)
znaci treba da go gledas sam za da go osetis efektot i ne deka nema da iskocis od soba bas ke sakas da iskocis od soba da sedis so lugje poso ako sedis vo soba sam strasno ke ti bide ke ti suska sve i takvi rab
Кон врв
Tony Clifton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Септември.2008
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 03:34
Originally posted by Dani79 Dani79 напиша:

Кои филмови се на репертоар во кината во Скопје? Ако знае некој ве молам за информација.

pa nie mnogu kina iame u skopje nemozes da se odlucis,ili u ramstor ili u milenium a koj filmovi gi davaat vidi si gi pisuva vo sekoj vesnik
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 11:52
Originally posted by Tony Clifton Tony Clifton напиша:

Paranormal Activity

znaci treba da go gledas sam za da go osetis efektot i ne deka nema da iskocis od soba bas ke sakas da iskocis od soba da sedis so lugje poso ako sedis vo soba sam strasno ke ti bide ke ti suska sve i takvi rab

јас го гледав со една другарка и дури го гледавме заѕони ѕвончето(јас во зграда живем),одма излегов да видам кој ѕвони ама никој немаше,ни во влезот,ни да излегуваше од него...не фати малце страв оти при крајо беше филмо ми вика другаркава мори овај да не е како прстенот да го гледаш и после да те опеднат... е тогаш се отепав од смеење... после си продолживме да го гледаме срејчни весели ко ништо да не било :)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 188189190191192 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,719 секунди.