|
Што ни се случува |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај после ќе ви објаснувам...
ако сакаш нешто да го видиш и ако доволно се убедиш дека постои ќе го видиш... верувај... ми успеало повеќе пати.... ама стрес е голем |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мони, да не ти дала мајка ти погршно апче!? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lol i don't think so..па и да ми дала неможи толку брзо да делува... аууфф се ежам уште,страв ми е навечер да се пулам накај завесите |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..nikako da go smirat duhot na Sv.Jovan.planini ke pomesti....sto tolku zgresija lugeto..?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj znae sto apce mu dale na devojcevo
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И дале некоја екстаза по грешка(се зезам )
|
||
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По колку време делува едно апче?
Ај да речеме дека е парацетамол.. |
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се зависи од конкретниот човек.Зависи колку јаде човекот,зависи колку пие,зависи дали е крупен или слаб..............Нема конкретен одговор на твоето прашање Тиги
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е добро де...
Згрешка. Битно Симона вика дека веднаш штом го испила апчето, и се појавила таа ствар. |
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи темава е: Што ни се случува.
Ај не идете офтопик жити се. Мислам кој кажува... ___________________________ Он топик, ја не веруем во такви работи. Ама многу гледање филмови свашта прави. |
||
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ni se sluchuva onoa shto atraktirame.... onoa shto ni se vrti vo umot... onoa na shto posvetuvame vnimanie...
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една вечер си седам дома, си пушам џоинт и по некое време си легнав. Сонував сон дека има дух во мојата соба, кој тивко се приближува до масата и зема да витка џоинт од мојта роба! Па се нервирам јас, се превртувам, притисокот ми се крева, пцујам и викам во сонот, а овај трга ли трга, џанак прва класа. Утрото кога се разбудив, прво што помислив беше дека нема шанси да е вистина и со трчање одам до масата, кога гледам цела трева испушена.
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа...
Сеното под перница ќе си го чуваш. Па да види он дали ќе ти го пуши твоето најмило. Еееј, ама е двосмислено ова. |
||
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама...в кревет мојт многу работи да се десат.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |