|
Со која рака пишувате-Лева V.S Десна |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | ||||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Левак
|
||||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Инаку до сега:
Левичари - 5 Десничари - 4 Ние водиме |
||||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
со двете - со 10 прста
|
||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kaj mene e interesno....sve shto pravam pravam so leva raka,jadam ,posegam po predmeti ,preturanje na technosti i red drugi raboti....se e toa so leva raka , edinstveno pishuvam so desna .
Vo koi spagjam jas ...levak ili desnak? |
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е мислев со мене нешто не е во ред колеги и оние што ме знаат по некои потези заприметуваат и знаат да прашат левучар да не си...прво ми светнува овие да не ми го знаат никот од чат хихих...којзнае ко мали може ни ја врзувале левата рака Иако после професорот во средно и некои на факс ракописот ми е отиден во ногопис па слободно може да пишувам и со лева |
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
симона, сигурно ме имаш видено дека ги запирам сите на влегување в училница за со десна да цапнам прво.... така рекол народо десна бе, десна... |
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
десна. со лева сум инвалид.
|
||||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
десна си е десна...
a на форум се пишува со две,...... |
||||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тетратка, добра фора
Со лева пишувам, јадам, фаќам предмети и ред други работи... А со десна можам на табла само да пишувам |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
бре.... абре ова “левачки“ форум да не е случајно.... шо ќе беше ова леваци...
|
||||
|
||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Desnicar...
Levata mi postoi samo radi simetrija... |
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
со лева можам само да го придржам воланот дури сменувам брзина....
за друго и не ја употребувам.. а... да..... ја држам тетратката со неа кога пишувам |
||||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ја да ти кажам левата не ја користам ни дури кога вртам лист - за неа имам поубави работи... и ја користам за друго... жал ми е левата да се мачи...
|
||||
|
||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
јас сум десњак инаку со лева можам да правам некои работа ама повеќето време ми е како за украс
|
||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |