|
Дали сте имале секс со....... |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | |||
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So crnkinja sum nemal, ama so azijatka DA.
toa se vazi???pa druga rasa e... |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aman be ...nie ne mozeme so tukasnive belci ,a ne so crnci
sto e ova nova moda ili potraga po "epten dolgo bogastvo".. pa da vi kazam sekoj treba da si sedi na svojata cerga..... ili ke bara bela kosula i beli zabi niz zatemnatata soba da ne ja promasi metata i da propadne celta kako velese eden drag prijatel.... |
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Досега не, ама еден ден ќе пробам некој чоколаден . |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne , a letovo bev opkruzena so crnci ednostavno ne mozev so crnec , sepak makedonec e the best vo sex |
|||
|
|||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислиш дека е најдобар македонецот ...хммм не би се сложила...има и поголеми мајстори а што се однесува на прашањето од погоре...да... |
|||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nekolku meseci imam sekojdnevno seks so crnkinja,i ne e nekoja golema razlika,sum probal i azijatka ama najdobri zeni se Portorikankite a ne se za frlanje i od Dominikanska republika,Peruankite se ista klasa, prosto se stvoreni za seks,znaat da te magepsaat i da te vodat niz seksot ko na prosetka niz rajot,vodenje ljubov za latino zeni e kako nekoj ritual a ne samo navika kako kaj poveceto zeni.Imam probano Iracanki,k*rdistanki i od bejrut,tie se pravi kucki i mnogu sakaat analen seks.Sum probal i edna izraelka,mnogu e bucna kako da ja kole nekoj a ne ebe,za malku ke izgubev rabota zaradi nea.
|
|||
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
цел свет си го пробал бе бодети...не мислиш дека азијатките се малку лоши ...некако...хммм...ај незнам како да кажам...страст во сексот или нешто слично...има или??? |
|||
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Rabotam u edna golema voena baza,tuka ima zeni od cel svet,site imaat dve obavezi,da jadat i da se seksaat.Gi ima kucki koi ne biraat mesto vreme i so kogo samo gledaat da go primat.Jas malku biram ne sum bas po tie drolji.
|
|||
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Godina dena sum rabotel i vo Afrika,i od tamu imam nekoe iskustvo
|
|||
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
си пробал со германка?...ако се исти со машкиот пол ќе посакаш да не пробаш уште еднаш... ...или нешто до мене е
|
|||
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бодети....па гледај сега...како ќе ти се погоди...ако е некој љубител на секс...ќе протуркаш некако..ама некако не е тоа тоа...а баш за црнецов ме потсети...порано(како помала и позелена) мислев дека било прилично добро...сега знам дека има и подобро
Изменето од ma4kica - 08.Јануари.2010 во 22:41 |
|||
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vidi vaka ovde kaj se naogam jas ima 15 % zeni ostatok se mazi,pa sekoja zena bilo da e debela grda glupa ili ubava e vo mnogu povolna situacija.Amerite ne biraat mnogu a i obozavaat debeli zeni,retko koja da ne e probala crnec,pa makar i samo od radoznalost,jas poznavam mnogu zeni pretezno latino, koi se opredeleni samo na crnci,koga na sala prasav edna moja prijatelka zosto e toa taka mi kaza nejce da rizikuva si odi na sigurno nesaka da si upropasti vecer so ne provereno.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |