IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кога ќе видите девојка како си ја чеша...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога ќе видите девојка како си ја чеша...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 17:01
..e dobro de pa sto e toa tolku strasno?????pa sekoj den na ulica srekavame mazi sto se drapa*t na sred ulica pa sto??????negov/nejzin problem...........ako na niv ne im e sram............mene ic...........
Кон врв
magi* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 31.Март.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај magi* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 21:17
ponekogas cesajneto kolku i da izgleda grozno za nas e napolno bezpricinno.nitu ako i tece krv nitu beloto prajne e opasno .vo opredeleni kolicini e cisto fiziolosko
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 09:24
А во што е разликата да ли ке се почешат на главата или на вагината???
car's freack
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 18:41
e dobro de i da se pocesa  ednas  diskretno golemo cudo , sigurno nema da se cesa za site da ja zabelezat

a sto treba li da otvoram i jas sega tema  : sto ke pomislete koga ke videte nekoj maz kako si go cheska  ? лутина
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 18:48
Аман жив човек си, па ќе те зачеша понекогаш. Тууу мајко муплазење
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
bodeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 606
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bodeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 19:32
Bas utrovo edna amerikanka od 120kg dodeka razgovarase so mene si ja cesase od cosot na na rab masa,i toa celi 5 minгазење%20од%20смеење
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 19:40
Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

The question is: "Кога ќе видите девојка како си ја чеша ...п**ката, на што помислувате првин, дека и се секса или дека не е бањата?

Ех, сеа на што ќе помислиш? плазење

Јас зависи што имам пиено. голема%20насмевка

Изменето од fiks - 07.Јануари.2010 во 19:45
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 19:45
Ситуација: седиш цел ден на стол(на работа си), зркаш во компјутер , па гаќите се прилепуваат овај....или седиш некаде со прекрстени нозе со некои хулахопки што те јадат ко вошки. Стануваш од местото и почнуваш да се драпаш, затоа што.....ЧЕША!
Ете на тоа помислувам
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 19:49
Ама прашањето е што јас ќе помислам ако видам некоја во ситуација дека си ја чеша. плазењенамигнување

Изменето од bounty_hunter - 07.Јануари.2010 во 19:57
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 20:36
Originally posted by bodeti bodeti напиша:

Bas utrovo edna amerikanka od 120kg dodeka razgovarase so mene si ja cesase od cosot na na rab masa,i toa celi 5 minгазење%20од%20смеење

Ти на кантар ја стави да виде дека има 120збунетостголема%20насмевка
Кон врв
bodeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 606
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bodeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 20:49
Originally posted by Milaa Milaa напиша:

Originally posted by bodeti bodeti напиша:

Ти на кантар ја стави да виде дека има 120збунетостголема%20насмевка
mojot kantar ne ja faca,namenet e samo do 70kgнамигнување
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 20:51
isto kako da ne sum ja videl,kako da ne sum ja primetil
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 20:52
Originally posted by sentry sentry напиша:

...п**ката, на што помислувате првин, дека и се ебе или дека не е бањата?

намигнувањеЗависи од тоа како си ја чеша...........Со која рака и дали со цела рака, само со прст, па дали во од или застаната.........На не видено не може да се даде мислење..............

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 20:55
Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

намигнувањеДобро, само колку да разбиеме една фама кај добара дел од форумџиите...........
Што помислуваш и што правиш кога ќе те зачеша?плазење

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.