|
Кога ќе видите девојка како си ја чеша... |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | ||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..e dobro de pa sto e toa tolku strasno?????pa sekoj den na ulica srekavame mazi sto se drapa*t na sred ulica pa sto??????negov/nejzin problem...........ako na niv ne im e sram............mene ic...........
|
||
magi*
Нов член Регистриран: 31.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ponekogas cesajneto kolku i da izgleda grozno za nas e napolno bezpricinno.nitu ako i tece krv nitu beloto prajne e opasno .vo opredeleni kolicini e cisto fiziolosko
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А во што е разликата да ли ке се почешат на главата или на вагината???
|
||
car's freack
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e dobro de i da se pocesa ednas diskretno golemo cudo , sigurno nema da se cesa za site da ja zabelezat
a sto treba li da otvoram i jas sega tema : sto ke pomislete koga ke videte nekoj maz kako si go cheska ? |
||
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аман жив човек си, па ќе те зачеша понекогаш. Тууу мајко му
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bas utrovo edna amerikanka od 120kg dodeka razgovarase so mene si ja cesase od cosot na na rab masa,i toa celi 5 min
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
The question is: "Кога ќе видите девојка како си ја чеша ...п**ката, на што помислувате првин, дека и се секса или дека не е бањата? Ех, сеа на што ќе помислиш? Јас зависи што имам пиено. Изменето од fiks - 07.Јануари.2010 во 19:45 |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ситуација: седиш цел ден на стол(на работа си), зркаш во компјутер , па гаќите се прилепуваат овај....или седиш некаде со прекрстени нозе со некои хулахопки што те јадат ко вошки. Стануваш од местото и почнуваш да се драпаш, затоа што.....ЧЕША!
Ете на тоа помислувам
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама прашањето е што јас ќе помислам ако видам некоја во ситуација дека си ја чеша.
Изменето од bounty_hunter - 07.Јануари.2010 во 19:57 |
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти на кантар ја стави да виде дека има 120 |
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
isto kako da ne sum ja videl,kako da ne sum ja primetil
|
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи од тоа како си ја чеша...........Со која рака и дали со цела рака, само со прст, па дали во од или застаната.........На не видено не може да се даде мислење.............. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро, само колку да разбиеме една фама кај добара дел од форумџиите........... Што помислуваш и што правиш кога ќе те зачеша? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |