|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 20> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
realno kazano ... inaku , ako e nekoja od 180 cm so 50 kgr , togas ne e zena tuku metla
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako izgleda sredeno , sharmantno , zavodlivo , ako odi ispraveno i posebno ako ima neodoliva nasmevka ----------e togas definitivno pagjam u nesvest
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма све е битно за почеток на некоја врска,мислам дека првичниот впечаток општо земено е најважен,а и нормално двајцата да се сингл,но не мора да значи дека сингл е неајважната работа.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno velis , i dvajcata da se u nepar , ustvari i u par da se , ke napravime da bidat u nepar , barem toa ne e problem
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За правење непар повеќе од женските зависи,според мене машко побрзо се определува за неверство.
Или не?
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas i ne mislam bas taka
Dodeka mazot e na "deloven rucek " so koleskata od rabota , zena mu za da ne bidi sama naogja zamena vo igrata Skoro sekoja vtora zena ima po 2 shvleri, a ne me ni cudi toa posto se pocesto ima razvodi |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По два швалери секоја жена????
Не бе мило не верува во тоа јас.
Според мене најголема причина за разводи е неслогата,неспремноста за влез во брак,неприлагоднливота и немањето на толеранција и осет за потреби на партнерот,не би рекол дека сексот е најголем причинител,може е во некој процент недоволната сексуална задоволеност но не најмногу.
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A znaes sto e najinteresno ?
Toa sto moite doma (majka mi i tatko mi ) se mnogu seriozni lugje i bas imaat svakjanja ko sto bilo vo vremeto na patrijarhatot Za razlika od niv jas iako uste ne sum mazena, razmisluvam da imam po 4 shvaleri bidejki osekjam ke mi bide strasno dosadno cel zivot so ist covek |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле мило што ќе правиш бе ти
Аууууууууууууууууу ами заклетвата пред олтар и засекогаш заедно и верни еден на друг????
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biten e. No ne sekogash.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E milo , tie vreminja odamna izumrea , taka da sekoja vtora zena si ima shvaler , denesnite zeni se moderni |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе така ти се чини.
Ами што прајме бе со љубов барам ваква таква? |
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ami srce , ljubov neka ima , a ova sexov samo da se zadovolat nagonite dodeka mazot ne e doma
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |