IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 95>
Прашање: Vmro ili Sdsm ???
Одговор Гласови Статистика
104 [46,64%]
105 [47,09%]
14 [6,28%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 10:05
ВМРО или СДСМ-
тоа ми личи на онаа босанска узречица-Сјаши Мурто да се попне к*рто.
ќар ни од едните па ни од другите.
едните крадеа во ракавици,демек,културно  а овие вториве на очиглед на сите,ни срам ни перде...крв ќе ни испијат
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 11:44
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

ВМРО или СДСМ-
тоа ми личи на онаа босанска узречица-Сјаши Мурто да се попне к*рто.
ќар ни од едните па ни од другите.
едните крадеа во ракавици,демек,културно  а овие вториве на очиглед на сите,ни срам ни перде...крв ќе ни испијат

Вие...велите дека едните биле  „културни„..та краделе така..а другиве биле поинакви..и поинаку „краделе„??

Кражбите се категорија санкционирана со Законите....и се секому достапни..освен тие кои не се...се знае од кои поводи..нели?

Алиментирање на државата..и нејзините потреби за пари за тоа..се со милениуми познати и скоро секојпат е ИСТИ...

Се разликуваат во два дела..односно ги делат на  „финеси„..:
-Колкав е % од зафаќањата
-Од колкава маса (парична) ....се зафаќа
пс
Се останатото спаѓа..под организирано опшество..и како тоа живее
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 20:24
ВМРО-ДПМНЕ се разбира! среќа
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 21:33
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

ВМРО-ДПМНЕ се разбира! среќа
Уф колку си сигурна во себе и во својата партијаголема%20насмевка....
 Јас гласав, ама нема да кажам за кого... погодете виенамигнување

Изменето од volkswagen - 08.Јануари.2010 во 21:33
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 02:04

Што се случили со табелата....збунетост

Или почнаа да ги вадат розовите очила....размислување
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 02:46
Tabelata e gola voda, ni ednite ni drugite. Novi lugje se potebni.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 08:16
Добри се и едните и другите, кој ке менува, кој ке се учи на други. Ова ти е ко бракот, тешки се првите 100 години, после умираш и ти е сеедно кој ти е маж/жена односно премернамигнување
Додуша малку се досадни со ова афериве, некако се е реприза, како да имаат хронологија на настаните па си одат по ред. Аферите кои ги копаше ВМРО додека беше во опозиција сега ни ги репризира СДСМ од опозиција. Така е и со најновата афера за вечити студенти во становите за посдипломци. Кој да памти  за кој стан не платил кирија.збунетост Ангажманите за доброто на државата одзема многу време, па луѓето не стасале да ги вратат клучевите.

Изменето од mamamd - 09.Јануари.2010 во 08:17
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 14:30
Табелата почнува да ми се свиѓа... 60:59 за СДСМ...!!!
Ајде , па ваљда нема повеќе да се срамиме во светот од овие таканаречени "патриоти" од вмрОВЦИ...
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 17:00
Оваа горната анкета е наместена.Според најновата дневна анкета на ИРИ од 1700 испитаници најголем рејтинг има владејачката партија 30% потоа СДСМ 15% и другите помали партии.Со таа анкета се гледа на кого му верува народот кој сака народот да управува со државата.Никола Груевски е ввцетски човек кој што направи многу рефорнми во државата за овие три год,кој СДСМ не можеше да ги направи за времето на нивното 18 годишно владеење.На следните избори (дали ке се редовни или вонредни тоа ке се види)најголема шанса да победи има актуелниот премиер Никола Груевски бидејки тој има највисок рејтинг од сите политичари 40%Бранко Црвенковски двојно помал рејтинг 20,4%
Доколку утре се одржат избори 59% ке гласаат з аВМРО-ДПМНЕ 22,5% за СДСМ 15% за Обединети за Македонија
Оваа не е измислена анкета туку оваа анкета ја имам пред мене и е од институтот за демократија ИРИ.
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 17:00
Гласав за СДС ама се премислив-и нив ги мразам!

Колку е жално ова што се случува-двете најголеми партии во земјава се толку мизерни што човек неможе да се одлучи кое е помалото зло...
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 17:18
Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Колку е жално ова што се случува-двете најголеми партии во земјава се толку мизерни што човек неможе да се одлучи кое е помалото зло...
големо%20гушкање
Жално е, ама ќе си се надеваме дека ќе дојде некогаш некој што ќе биде заинтересиран за идеологија, а не за фотеља за гзот
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 18:08
Originally posted by mileg mileg напиша:

Оваа горната анкета е наместена.Според најновата дневна анкета на ИРИ од 1700 испитаници најголем рејтинг има владејачката партија 30% потоа СДСМ 15% и другите помали партии.Со таа анкета се гледа на кого му верува народот кој сака народот да управува со државата.Никола Груевски е ввцетски човек кој што направи многу рефорнми во државата за овие три год,кој СДСМ не можеше да ги направи за времето на нивното 18 годишно владеење.На следните избори (дали ке се редовни или вонредни тоа ке се види)најголема шанса да победи има актуелниот премиер Никола Груевски бидејки тој има највисок рејтинг од сите политичари 40%Бранко Црвенковски двојно помал рејтинг 20,4%
Доколку утре се одржат избори 59% ке гласаат з аВМРО-ДПМНЕ 22,5% за СДСМ 15% за Обединети за Македонија
Оваа не е измислена анкета туку оваа анкета ја имам пред мене и е од институтот за демократија ИРИ.
жалосно, пред пет дена се фалеше со анкетава, а сега ти е наместена газење%20од%20смеење
абе не знам дали да се смеам или да плачам

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 18:21
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

големо%20гушкањеЖално е, ама ќе си се надеваме дека ќе дојде некогаш некој што ќе биде заинтересиран за идеологија, а не за фотеља за гзот

Не постои таков-барем не овде
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 18:29
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by mileg mileg напиша:

жалосно, пред пет дена се фалеше со анкетава, а сега ти е наместена газење%20од%20смеењеабе не знам дали да се смеам или да плачам
Модераторе оваа е мој личен став како сум бил пред пет дена а како сум сега оваа мислење се променува во мислите.Како што кажав во мојот коментар ке повторам и во репликата оваа анкета јас што ја напишав е најновата анкета што деновиве ке се емитува и по тв медиумите.А инаку модераторе дали да плачеш или да се смееш тоа и е твое право.Ајде да одиме заедно низ граграѓаните па да видете вие дали е реална анкетата или не,јас сум бил по граѓаните и велат дека се задоволни од таквото раководење со државата,а ако вие не сте задоволни оваа си е ваше право.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 95>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.