IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 74>
Автор
Порака
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 11:52
Originally posted by mishel mishel напиша:

So tropas ma natalija!Kako moze ma srodnosta da se naoga ednas,ima vo zivotot mnogu,mnogu sansi da se najde srodna dusa!

Ova so si go kazala mozebi vazi za tebe,ti izgleda ne mozes da najdes srodna dusa. vnimavaj toa ne e opstit vpecatok

cudno retko se soglasuvam so prethodnite diskutanti no ovaj pat si vo pravo BETON
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 11:57
Izgleda nie sme od onie koi mnogu pati pronasle "srodna dusa "pa videle deka ne e bas takaLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 12:01
Originally posted by beleg beleg напиша:

Izgleda nie sme od onie koi mnogu pati pronasle "srodna dusa "pa videle deka ne e bas takaLOL

ej ne se razbravme ubavo
koga kje najdes srodna dusa i ostavuvas so neja kako svoja sudbina togas e krajot na traganjeto
a pojma nemas deka za kratko vreme mozese da najdes druga srodna dusa no nebilo sudeno na drugata
pa toa e toa
poentata
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 12:03
се се движи се се менува , па и душите , понекогаш не ние како што би сакале
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 12:09
ok
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 12:13

Originally posted by mikus mikus напиша:

Originally posted by beleg beleg напиша:

ej ne se razbravme ubavo
koga kje najdes srodna dusa i ostavuvas so neja kako svoja sudbina togas e krajot na traganjeto
a pojma nemas deka za kratko vreme mozese da najdes druga srodna dusa no nebilo sudeno na drugata
pa toa e toa
poentata

ZA MISHEL SE ODNESUVASE!!!!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 12:18
pa stho ? nekazav nisto loso
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 12:19
Originally posted by mishel mishel напиша:

So tropas ma natalija!Kako moze ma srodnosta da se naoga ednas,ima vo zivotot mnogu,mnogu sansi da se najde srodna dusa!

Ova so si go kazala mozebi vazi za tebe,ti izgleda ne mozes da najdes srodna dusa. vnimavaj toa ne e opstit vpecatok

Тропам??? Браво Мишел како нова членка треба да читаш по темите а не последните реплики па ке знаеш што сакав да кажам одприлика... Што се однесува до мојата сродна душа читај па ке го видиш мојот став...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2006 во 12:22
Сродни души многу пати пронајдени... да ви е сродна ке останете на неа.. Покушавајќи да го изградите личниот став.. доколку не ви е судено или нешто се случи со особата се трудите да ја најдете сродноста кај другите..

ПРЕКРАСНО КАЖАНО МИКУШ ТОА Е ТОА...
Кон врв
crni69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Април.2006
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај crni69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2006 во 23:41
сродна душа,
најчесто сваќате колку всушност ви била сродна откако ќе ја немате повеќе
ЗА ЖАЛ
среќни се тие што сватиле на време,
ретки се среќните

Изменето од crni69
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 09:56
Ретки? Не знам не можам да судам или тврдам...
Доколку некој знае што сака многу лесно ќе ја види особата и сродноста поред се*е.. Тоа е нешто спесифично, нешто што со некој колку и да се разбираш да ја нема сродноста, разбирањето, предрасудите...
Само отвореното срце доколку сака може да ја види, пред да ја изгуби..
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 10:16

Nate, se slozuvam...

No, i da se desi da ja izgubis (poradi X pricini), pa otposle da doznaes deka ti bila srodna dusa, ne e strasno. Postrasno e nikad da ne sfatis deka nekogas si sretnal takva licnost.

Veni Vidi Vici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 10:24
Се сложувам комплетно...Понекогаш самите треба да си признаеме многу работи...

Тоа е болката да ја најдеш сродноста си ја изгубил и не си ни бил свесен дека таа/тој е таа/тој која ке те растресе и која ке те направи да се чувствуваш семокен и која ќе го/ја разбуди мажот/жената во се*е..

Но, доколку се спознае порано може да се даде шанса да се вратат доколку постои..
Но ништо трагично има сродност колку сакаш ако си го тргнеме пердето од пред очи и со текот на времето годините поставиме пинакви критериуми на се*е, Сродната душа сама ќе не најде..
Кон врв
crni69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Април.2006
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај crni69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 16:14
srodna, poimot e sirok, 
srodna moze da bide i samo po eden osnov,
srodni se site predmeti napraveni od zelezo, spored materijalot na primer

no dusite na lugeto se kako kljucevite,
site se srodni napraveni od zelezo i slicni,
slicni ama samo eden ja otvara vratata

jasen sum neli,

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.