|
Стручни прашања |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ima takvi trevi koi deluvaat kako droga na mackiniot organizam, ne znam sto te cudi....
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Maceto vnatre vo usinjata ima crni nasl*gi kako necistotija. I mnogu gi ceska, gi korne duri i vlaknencata pred usite od sto se cesa. Da ne imal nekoj vakov slucaj i znae sto e toa? I so sto da mu gi izlecam usinjata. Mislev so kantarionovo maslo naneseno na cepkalki za usi da mu gi cistam i mackam ama ne bev sigurna dali e toa vo red.pozdrav do site
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Која е најдобрата работа што можете да ја направите ако пит бул, или повеќе пит булa се залетаат накај вас? " Ако кучето е на 50 метри и почне да трча накај вас, доколку можете да побегнете некаде - внатре во зграда, во вашата кола или да прескокнете ограда, тоа е веројатно најдоброто нешто што можете да го сторите. Доколку кучето е многу поблиску од тоа, тогаш не е добра идеја, бидејќи кучето е многу побрзо од вас и ќе ве стигне. " Доколку нападот е неизбежен, обидете се да му пикнете нешто во неговата уста, да се надеваме нешто што не е дел од вашето тело и го имате при рака или во близина. Ако имате актовка, тефтер или дури и палто, забијте му го тоа во устата. Во повеќето случаи, кучињата ќе го загризаат првото нешто што ќе им падне во нивната вилица. И потоа можете да се обидете да избегате од ситуацијата." " Ако ова не е возможно, одбранете се со вашата послаба рака. Рака, а не дланка. Дозволете му да се закачи за раката и обидете се да извлечете од ситуацијата. Последното нешто што би сакале да ви се случи е да бидете совладани на земја, бидејќи тогаш е многу потешко да се заштитите од посериозни повреди". " Доколку бидете совладани на земја, најдобриот совет е да се свиете во топка и да се обидете да ги заштитите вашите гради и стомак. Покријте го вашиот врат со дланките и заштитете го лицето со рацете. Кога луѓето ќе се свиткаат вака во топка и не мрдаат, кучињата најчесто губат интерес.".................. |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакам да прашам...
Што е потребно за да чувам хрчак? Каква храна да му давам? |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Maruli,morkovi, grashok...lebce ponekogas..., u globala zelencuk titreba samo ubav akvarium ili kafez so ubavi sliki od priroda izlepen od edna strana i pilevina..a pred se ti treba LJUBOV
|
|||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja iam tri macinja i dve kucenca, ama domakjinski,sami se snaogjat za jadenje
|
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja na mojata i davam 100 den da si kupi so saka
|
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vero
|
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аај бе не зазај...ц цц конан...Јас тоа не знаев |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |